Regression: Emma Watson, Ethan Hawke a zneužívání

Regression: Emma Watson, Ethan Hawke a zneužívání | Fandíme filmu
Ethan Hawke si nepamatuje, jestli sexuálně zneužil svoji dceru. Je příšerný otec nebo je za vším dalekosáhlé spiknutí?

Čím dál odhodlaněji vypadá snaha Emmy Watson uzavřít kapitolu spojenou se ságou Harryho Pottera. Nedávno jste si mohli přečíst o připravovaném dramatu Your Voice in My Head.  A zatímco se nezadržitelně blíží premiéra apokalyptické fantasy Noah, řadou filmových serverů probleskla zpráva o jejím obsazení do hlavní ženské role v chystaném thrilleru Regression. Postaví se tak po bok již dříve potvrzeného Ethana Hawka (Gattaca, Před Půlnocí).

Velmi kusé informace prozatím obklopují samotný příběh. V uniklé synopsi se hovoří o otci, který je obviněn ze sexuálního zneužití své dcery. Na údajný zločin si ovšem nepamatuje a proto vyhledá pomoc psychologa. Postupně se dozvídá, že by mohl být součástí celostátního spiknutí.

Režírovat podle vlastního scénáře bude Alejandro Amenábar (Otevři Oči, Agora). Talentovaný Španěl rozhodně není v žánru nováčkem. Mnozí si jistě pamatují jeho výtečný thriller Ti druzí s vynikající Nicole Kidman. Snímek bude vznikat pod záštitou v posledních letech mimořádně úspěšné Weinstein Company. Natáčet by se mělo začít letos v létě a střízlivé odhady hovoří o premiéře v polovině příštího roku.

Zdroje: The Wrap, Variety

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest