Your Voice in My Head: Emma Watson padá ke dnu

Your Voice in My Head: Emma Watson padá ke dnu | Fandíme filmu
Představitelka Hermiony si zahraje mladou spisovatelku, kterou ničí její sebedestruktivní styl života.

Když v roce 2011 končil slavný příběh čarodějného učně Harryho Pottera, jednou z nejpalčivějších otázek byl další osud hlavního hereckého tria.  Úspěch ságy jim pomohl nastartovat jejich kariéru a otevřel dveře do Hollywoodu. S odstupem dvou let to zatím vypadá, že nejlépe našlápnuto má představitelka Hermiony, kterou ztvárnila britská herečka Emma Watson. V březnu se na ni můžeme těšit v postapokalyptickém dramatu Noe a i její nový projekt vypadá po herecké stránce jako velká výzva.

Připravovaný snímek Your Voice In My Head je inspirován stejnojmenným knižním bestsellerem autorky Emmy Forrest, která napsala i filmový scénář. V centru dění je mladá spisovatelka, žijící rychlým a destruktivním životem v New York City, a psycholog ve středních letech, který se jí snaží zachránit život, zatímco sám bojuje o ten svůj. Původně se počítalo s tím, že Emmu doplní v hlavní mužské roli Stanley Tucci (Hunger Games), nicméně poslední zprávy hovoří o tom, že jeho účast je nejistá a studio se zatím k nastalé situaci nijak nevyjádřilo.

Jedna věc ovšem jistá je - natáčení by se mělo rozběhnout už v prvních měsících příštího roku. Režírovat by měla Francesca Gregorini (Tanner Hall). Z výše zmíněného je patrné, že se bude jednat o zatím nejnáročnější hereckou zkoušku pro Emmu Watson, která v éře po Potterovi profiluje jako velmi zajímavá herečka. Co myslíte? Dokáže se vypořádat se všemi nástrahami, které s sebou ztvárnění náročných rolí osob zápolících s psychickými problémy přináší?

Zdroje: THR, Collider

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest