Earth To Echo: Další mimozemšťan chce volat domů

Earth To Echo: Další mimozemšťan chce volat domů | Fandíme filmu
Nenápadná a přesto lákává ukázka na rodinný film v sobě kombinuje E.T. - Mimozemšťana, Kroniku a Super 8. Bude úspěch zaručen?

Found footage Earth To Echo (původně známá jako Echo) vrazila na internet zničehonic. Hned s sebou přinesla první upoutávku s filmovým plakátem a záhy na sebe upoutala pozornost nejednoho filmového webu. Tuck, Munch a Alex jsou tři nejlepší kamarádi, kteří jednoho dne začnou dostávat zvláštní kódované zprávy na své mobilní telefony. Přesvědčeni o tom, že se začíná dít něco velkého, se chlapci obrátí na vlastní rodiče a státní orgány. Když jejich podivnou historku nebere nikdo vážně, rozhodnou se rozluštit kód, jenž před nimi otevře zcela netušené dobrodružství. Pátrání po zdroji signálu na vlastní pěst je přivede až k setkání s mimozemskou bytostí, která od nich zoufale potřebuje jejich pomoc.  

Celovečerní debut natočil nováček Dave Green, který začínal na krátkometrážních filmech. Scénář pochází od Andrewa Panaye a Henryho Gaydena. V dětských rolích se představí Teo Halm, Brian "Astro" Bradley, Reese Hartwig a Ella Linnea Wahlestedt. Premiéra byla původně naplánována na jaro, ale aktuálně snímek půjde do americký kin v létě, kde ho v konkurenci nabušených blockbusterů může snadno rozdrtit Optimus Prime z Transformers 4 a Caesar z Úsvitu planety opic. Snad studio ví, co dělá. 

Earth To Echo: Upoutávka


Zdroje: Collider, Twitter ERCAce Showbiz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest