Avengers 2: K ostatním hrdinům se připojí Vision

Avengers 2: K ostatním hrdinům se připojí Vision | Fandíme filmu
A možná také Ms. Marvel.

Vision. Léta se o něm spekulovalo. Jednou se měl stát z mrtvého agenta Coulsona, podruhé ho měl ztvárnit Vin Diesel. Teď se zdá, že je Vision definitivně potvrzen, protože o jeho účasti mluví hned dva samostatné zdroje. Role se ujme Paul Bettany, který doposud v Avengers a Iron Manech vystupoval jako hlas J.A.R.V.I.S.e, umělé inteligence Starkova brnění. Je tedy nanejvýš pravděpodobné, že se Vision z umělé inteligence nějakým způsobem vyvine.

V komiksech je Vision uměle vytvořená bytost, poháněná sluneční energií, kterou dokáže přetvářet v ničivé infračervené paprsky. Kromě toho je také schopen ovládat svoji hustotu, díky čemuž se může vznášet nebo úplně zmizet, popřípadě svoji hustotu natolik zvýšit, že se na okamžik stává nehybným a nezničitelným. S Avengers se v komiksech poprvé setkal už v roce 1968. Tehdy jej nevytvořil nikdo jiný, než záporák Ultron, jako svou zbraň proti hrdinnému týmu. Vision se ale vzbouřil, přidal se na stranu Avengers a pomohl Ultrona zastavit.

Připomínáme, že loni v září, když bylo potvrzeno, že Ultrona ztvární James Spader, se proslýchalo, že Ultron vyvine z Tonyho umělé inteligence, načež Avengers budou bojovat proti celé armádě robotů. J.A.R.V.I.S. se je pokusí zastavit a aby toho byl schopen, získá fyzické tělo a stane se z něj Vision.

Aktuálně tvrdí také server ComicBookTherapy, že má zdroj v londýnských ateliérech a může díky němu popsat Visionův kostým. Android by měl mít helmu podobnou Iron Manově, akorát by vepředu měla víc než železnou masku připomínat lidskou tvář - tvář Paula Bettanyho. Postava by měla mít klasické žluto-zelené barvy, známé z komiksů, akorát v kovovějších odstínech. Povrch Visiona má připomínat T-1000 z Terminátora 2, v matném provedení. Za určitých situací by se mohl objevit Visionův plášť, stejně jako zdvižený límec.

A pozor, server Latino-Review tvrdí, že Visionem to nekončí, ve filmu se má údajně objevit i Ms. Marvel. Také o jejím obsazení už se spekulovalo nespočetněkrát, přičemž prozatím nemáme mnoho důvodů proč věřit, že tentokrát už je to opravdu na tuty. Ms. Marvel je, stručně řečeno, o něco slabší variace na Wonder Woman, která získala své schopnosti při nehodě s mimozemským artefaktem, kombinací lidských a mimozemských genů.

Zdroje: Comic Book Therapy, Latino-Review, Variety, Daily Mail

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest