Gimme Shelter: Vanessa Hudgens

Gimme Shelter: Vanessa Hudgens | Fandíme filmu
Disneyho beruška skončila na ulici. Pusťte si trailer a klipy.

Vanessa Hudgens se čím dál výrazněji hlásí o pozornost. Černovláska, která prorazila před pár lety filmovou sérii Muzikál ze střední, se v poslední době otočila zády ke komediím a rozhodla se věnovat dramatické tvorbě. Její nejnovější snímek Gimme Shelter potvrzuje její vzrůstající ambice.

Film inspirovaný skutečnými událostmi sleduje příběh šestnáctileté Apple, která prakticky celý život vyrůstala na ulici. Její matka (Rosario Dawson) je drogově závislá a živí se jako prostitutka. Ke všemu ještě navíc svou dceru psychicky i fyzická týrá. Vše se pro mladou dívku změní v momentě, kdy se dozví, že je těhotná. Pohár trpělivosti přeteče a Apple se rozhodně utéct z domu. Její naděje se upnou k nalezení biologického otce (Brendan Fraser), který její matku opustil v okamžiku, kdy se dozvěděl o jejím těhotenství a nyní pracuje na Wall Street. Když se objeví na prahu jeho dveří, navzdory všem očekáváním se rozhodne své dcery ujmout, ale pouze pod podmínkou, že půjde na potrat. Po nějakém čase stráveném s otcem, se Apple rozhodne, že si dítě ponechá a tím pádem je nucena opustit bezpečí jeho domu. Na hranici zoufalství se potlouká ulicemi až do momentu, kdy potká Otce McCarthyho (James Earl Jones), hlavu místního kostela. Právě pod jeho patronací se setkává s jinými dívkami, které se ocitly v podobné životní situaci a postupně v ní sílí přesvědčení, že se musí pokusit, kvůli sobě i dítěti, dát svůj život do pořádku.

Režisérem i autorem scénáře je Ron Krauss. Neznámý filmař, který se až doposud pohyboval spíše v seriálovém světě. Snímek šel do distribuce v limitovaném nasazení na začátku ledna, ovšem pouze na zámořských trzích. Zatím nejsou k dispozici informace o tom, kdy se objeví v tuzemských kinosálech. Mezitím si můžete prohlédnout trailer, který hodně sází na emoce a herecké výkony. K vidění je i několik klipů přímo z filmu. Smutnou zprávou je, že bychom se na film neměli příliš těšit, na Rotten Tomatoes v tuhle chvíli svítí slaboučkých 22%.

Gimme Shelter: Trailer a klipy

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest