Enderova hra: Šance na sequel pořád žije

Enderova hra: Šance na sequel pořád žije | Fandíme filmu
A jestli to vyjde, je možné, že nás v něm čeká úplně nový příběh. Kdyby se nezadařilo, Enderova hra zřejmě zkusí štěstí v televizi.

Budoucnost filmového pokračování Enderovy hry je stále ve hvězdách. Roberto Orci (jeden z producentů) v nedávném rozhovoru uvedl, že pokud by na sequel vážně došlo, mohl by operovat se zcela novým příběhem. Ten by neměl mít kořeny v doposud žádném vydaném textu Orsona Scotta Carda a pravděpodobně by se neměl inspirovat ani vznikající sérií románů Fleet School, o které se před časem mluvilo jako o možné inspiraci.

Další variantou je, že by se sci-fi o nadané mládeži vydala na televizní obrazovky v seriálovém spin-offu, v němž by dostalo větší prostor budování charakterů jednotlivých postav a pozvolné odvíjení příběhu. Potenciál na rozšíření universa ve formě seriálu tu rozhodně je, a je si toho zjevně vědom i šéf studia Lionsgate Jon Feltheimer- právě on televizní variantu navrhl jako jedno z případných řešení.

Chtěli byste raději vidět pokračování Endera v kinosále, nebo byste se spokojili i se seriálovým spin-offem z pohodlí vašeho domova? 

Zdroje: Crave Online, Variety

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest