X-Men: Budoucí minulost - 4 nové fotky

X-Men: Budoucí minulost - 4 nové fotky | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
K tomu podrobnosti o černém Sentinelovi, z úst výtvarníka Johna Myhrea.

X-menovská jízda pokračuje. Včera jsme vám ukázali 25 obálek magazínu Empire, na kterých byli vyobrazeny všechny podstatné postavy X-Men: Days of Future Past, dnes britský gigant odkrývá další bonbónky. Předně dole v galerii najdete čtyři nové fotky, se starým Magnetem, s Mystique, Wolverinem a skupinkou mladých mutantů v postapokalyptické budoucnosti. Povšimněte si, že stejně jako na fotce z obálky má Wolverine kostěné drápy, což je odhalení, po kterém fanoušci hodně volali.

Dále jsme se dozvěděli něco málo o designu Sentinela z budoucnosti, který podle znalců komiksu trochu připomíná mocnějšího nástupce Sentinelů, zvaného Nimrod. Návrhář John Myhre o robotovi prozradil, že je to biomechanické stvoření, ultimátní nástroj na potírání X-Menů. Jeho tělo je tvořené z magnetických plátů, které se můžou různě přeskupovat, takže se Sentinel dokáže vtěsnat do malých prostor nebo naopak pořádně nabrat objem a stát se de facto nezastavitelným. Na další nálož informací a obrázků se můžeme těšit zítra, kdy vychází nejnovější číslo tištěného Empire. Magazín zároveň doplňuje, že brzy očekává nový trailer, přičemž není úplně zřejmé, zda se jedná o pouhou dedukci nebo zákulisní informaci. Jisté je, že po nedávno uveřejněném mini-teaseru bychom se asi hodně divili, kdyby se video dříve či později neobjevilo ve své plné délce.

Zdroje: Empire I, Empire II

Galerie: 4

X-Men: Budoucí minulost - 4 nové fotky | Fandíme filmu X-Men: Budoucí minulost - 4 nové fotky | Fandíme filmu X-Men: Budoucí minulost - 4 nové fotky | Fandíme filmu X-Men: Budoucí minulost - 4 nové fotky | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest