Amazing Spider-Man: Mary Jane nic neví

Amazing Spider-Man: Mary Jane nic neví | Fandíme filmu
Shailene Woodley byla po dlouhé době tázána na roli Mary Jane. A Hans Zimmer mluví o soundtracku.

Když byla Shailene Woodley obsazena do role Mary Jane Watson, zvedla se proti ní mezi fanboys značná vlna nevole. Pro mě osobně dost nepochopitelná, protože Shailene je talentovaná a charismatická herečka. Nicméně následně se proslechlo, MJ byla z druhého filmu vystřižena a okamžitě se začalo spekulovat, jestli se náhodou Sony nezaleklo negativní reakce internetu. Oficiálně byla postava vystřižena proto, aby nebyla dvojka přeplácaná. S časovým odstupem se ale spíš zdá, že když Woodley podepsala smlouvu na několik pokračování série Divergent, nechtělo Sony riskovat, že by herečka kvůli natáčení u konkurence nebyla k dispozici.

Teď byla Shailene na festivalu v Sundance na roli po dlouhé době opět tázána, a ačkoliv svoji účast ve Spider-Manovi vyloženě nevyloučila (dodala, že nic není nemožné), prohlásila, že o své budoucnosti v rámci série nic neví a nedovede si představit, jak by zvládala dvě velké ságy naráz. A my dodáváme, že i když není jasné, jestli v kostýmu byla Woodley nebo jiná herečka,  Mary Jane Watson se prokazatelně mihla ve Spider-Manově traileru.

Druhou dnešní novinkou je krátké video s Hansem Zimmerem, ve kterém skladatel popisu, jakým způsobem přistupoval ke skládání soundtracku. Nejdřív Amazing Spider-Mana 2 skládat nechtěl, protože měl pocit, že k superhrdinům už řekl všechno. Ale pak najednou dostal nápad. Mladý Peter Parker by přece poslouchal úplně jinou muziku, než depresivní Batman. Proto se pustil do skládání optimistického doprovodu, který jste mohli slyšet už v dříve uvolněné první ochutnávce.

Hans Zimmer o skládání soundtracku

Zdroj: MTV

Amazing Spider-Man 2

02.05.2014 | USA
Akční, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest