Godzilla: Luxusní teaser trailer je tady

Godzilla: Luxusní teaser trailer je tady | Fandíme filmu
Tak jsme se konečně dočkali. Matka moderních monster se znovuzrodila v aktuálním remaku a my můžeme vidět, jakou za sebou zanechává spoušť.

První teaser na Godzillu byl promítán už před dvěma lety na Comic-Conu, letos se do San Diega vrátil a teď se konečně dostala upoutávka na internet. Video uniklo předčasně, takže se jej Warner pokouší smazat kudy chodí, takže s přehráváním neváhejte. Dříve se spekulovalo, že by teaser mohl být oficiálně zveřejněný 3. listopadu, na výročí uvedení úplně první Godzilly do kin. Je ale docela klidně možné, že pod náporem šíření videa napříč internetem nakonec studio svou strategii přehodnotí a upoutávku uvolní dřív.

První teaser slouží především k navození atmosféry a musí se nechat, že stopa zkázy, kterou za sebou příšera zanechala, působí značně impozantně, děsivě a depresivně. Řeči o tom, že se tvůrci snaží vyobrazit útok monstra tak, jak by probíhal ve skutečném světě, tentokrát zřejmě nebyly přehnané. Démonický hlas v upoutávce patří J. Robertovi Oppenheimerovi, jednomu z „otců“ atomové bomby, která už v původním filmu se vznikem monstra úzce souvisí a i tentokrát by mohla mít jaderná energie klíčovou roli.  

Godzilla: První teaser trailer

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest