Noe přidává dlouho po dokončení Nicka Nolteho

Noe přidává dlouho po dokončení Nicka Nolteho | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Jak zapadá stárnoucí herec do dávno dotočeného filmu Darrena Aronofskyho? Plus japonský trailer.

Aronofskyho Noe se do kin podívá už letos v březnu, nicméně na filmu se stále ještě pilně pracuje. Tak pilně, že Darren Aronofsky neváhal na poslední chvíli rozšířit obsazení. Novým přírůstkem už tak nabitého ansámblu je Nick Nolte, veterán z filmů jako Mis hrůzy, 48 Hodin, Tenká červená linie nebo Warrior. Není stoprocentně zřejmé, jakým způsobem herec do prakticky hotového filmu zapadne, nicméně se zhostí úlohy Samyazy (česky znám zřejmě také jako Azazel, i když se zdá, že angličtina tímto termínem označuje mírně odlišný pojem), jednoho z padlých andělů - digitálních obrů, které slibovaly starší synopse, ale žádný z trailerů je zatím nepředvedl. Na Nolteho připadne tedy nejspíš pouze dabing, maximálně motion-capturing.

Zvláštní je, že roli Samyazy měl podle starších zpráv ztvárnit Mark Margolis (němý děda se zvonečkem z Breaking Bad), herec, který se zatím objevil v každém Aronofskyho filmu. Margolis byl dokonce vyfocen na place. Nicméně je možné, že se nakonec Margolis hraje jiného padlého anděla, že na place sloužil pouze jako reference pro ostatní herce, aby věděli, kde zhruba se bude digitální potvora pohybovat, anebo roli původně hrál a Nolte jej z nějakého důvodu předabuje. Možných vysvětlení je zkrátka celá řada, spolu s premiérou snad budeme moudřejší. Noe vstoupí do českých a slovenských kin 27.3. 2014.

Noe: Japonský trailer

Zdroje: Darren Aronofsky I, Darren Aronofsky II

Galerie: 2

Noe přidává dlouho po dokončení Nicka Nolteho | Fandíme filmu Noe přidává dlouho po dokončení Nicka Nolteho | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest