Our Brand Is Crisis: George Clooney a volby

Our Brand Is Crisis: George Clooney a volby | Fandíme filmu
George Clooney chystá snímek o bolivijské volební kampani, o hlavní role by se mohl podělit se Sandrou Bullock.

Po veleúspěšné Gravitaci se Sandře Bullock nabídky na roli jen hrnou. Jednou z nich je i chystaný film jménem Our Brand Is Crisis, ve kterém by si zopakovala spolupráci s Georgem Clooneym. Není však jisté, zda si spolu opět i zahrají. Zatím totiž stoprocentně víme pouze to, že bude Clooney film, společně s Grantem Heslovem, produkovat. Zda se nakonec Bullock či Clooney opravdu ve filmu objeví nebo ne, se pravděpodobně dozvíme později, protože nikdo ze zmíněných na otázky ohledně obsazení neodpovídá. Scénář napsal Peter Straughan, který již s Clooneym také spolupracoval (Muží, co zírají na kozy).

Our Brand Is Crisis je příběh na motivy stejnojmenného dokumentu od Rachel Boynton z roku 2005. Ten ukazuje práci týmu (složeného mimo jiných z bývalých spolupracovníků amerického prezidenta Clintona), který za použití americké předvolební taktiky připravoval kampaň bolivijského prezidentského kandidáta Gonzala Sáncheze de Lozady, pro volby v roce 2002.

V případě, že se Sandra Bullock opravdu přidá k filmu, bude hrát "Calamity" Jane Bodine, dřívější americkou politickou konzultantku. Dá se předpokládat, že bude povolána zpět do funkce, aby pomohla zvrátit zdánlivě ztracenou situaci. Ať už bude Bullock ve filmu účinkovat nebo ne, duo Clooney – Heslov dává snímku nemalý potenciál, který snad bude řádně využit.

Zdroj: The Wrap

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest