Čeká nás filmové The Last of Us?

Čeká nás filmové The Last of Us? | Fandíme filmu
Naughty Dog
Jedna z nejlepších her se možná dočká filmové adaptace.

Zfilmované herní tituly nemají na růžích stále moc ustláno. Za ty nejpovedenější adaptace se pořád považují Mortal Kombat a Silent Hill. Filmoví tvůrci to však nevzdávají, chtějí dokázat, že to jde natočit film, který by nepobouřil herní fanoušky a v budoucnu se na nás takových snímků povalí hned několik. A možná jedním z nich bude i adaptace hry The Last of Us. Sony si totiž nechalo zaregistrovat internetové domény TheLastOfUsMovie.com a TheLastOfUsMovie.net. Máme snad vážně očekávat celovečerní film z dílny Sony nebo si jen tímto postupem chrání značku do budoucna? O tom zatím můžeme jenom spekulovat.   

The Last of Us, u které si spokojeně vrní pouze majitelé platformy PlayStationu 3, platí za jeden z nejúspěšnějších titulů minulého roku, který se může pochlubit i nějakým tím oceněním. Když uchopíte ovladač a pohodlně se usadíte do křesla, rozevře se před vámi virtuální dobrodružství, které je šíleně návykové. Příběh je zasazen do nepříliš vzdálené post-apokalyptické budoucnosti, kde drtivou většinu lidstva napadla podivná nákaza ve formě houby, jejíž spory si razí cestu vzduchem a dokážou napadnout jakýkoliv živý druh. Města pohltila příroda, po nichž se teď pohybují nakažení lidé. Morální zásady jsou už dávno fuč a přeživší se vraždí kvůli potravě a dalším věcem, jež jim mohou zaručit přežít další den. Hlavními hrdiny jsou veterán Joel, který už má něco za sebou a dívenka Ellie, jež je na svůj věk dost vyspělá. Společnými silami cestují přes zbytek Spojených států. Cesta je však plná nástrah a nepříjemných překvapení. 

Vedle příběhu a slušné grafiky, dokáže hra ještě zaujmout skvěle napsanými odlišnými charaktery ústřední dvojice, které vás donutí ke skutečným emocím a vtáhnou vás tak více do děje. Jako survival titul to šlape skutečně bezproblémově s přetékajícím napětím, u něhož vás čeká několik probdělých nocí. Pro představu si můžete přehrát přilouženou herní ukázku.

The Last of Us: Herní ukázka

 

Zdroj: IGN

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest