22 Jump Street: Synopse a trailery

22 Jump Street: Synopse a trailery | Fandíme filmu
21 Jump Street bylo milým překvapením. Zadaří se i napodruhé?

Abych byl upřímný, od filmu 21 Jump Street jsem za žádnou cenu nic neočekával. O to větší pak přišlo celkové nadšení, které mne doprovázelo až do závěrečných titulků. Perfektní mix vtipu, akce i hudebního podkresu mě naprosto chytla a klidně jsem nebyl proti vidět potrhlou dvojku Schmidt-Jenko ještě jednou. Film se v pokladnách kin setkal s úspěchem, takže letos policajty v utajení s obličeji Jonaha Hilla a Channinga Tatuma čeká další případ. I když s původní dějovou kostrou se příliš hýbat nebude.

Ve 22 Jump Street se musí oba hrdinové infiltrovat mezi mládež z vysoké školy, kde se dějí další nekalosti. Během navštěvování školy se Jenko uplatní ve fotbalovém týmu, zatímco Schmidt se nechá zlákat uměním. Jejich doposud nerozbitný vztah tímto začíná doznávat vážných trhlin. Pořád je tu ale ještě policejní práce, kterou je potřeba dodělat.

Vedle Hilla a Tatuma se vrací také Ice Cube v roli držkatého kapitána Dicksona, kterou si snad i tentokrát (doufejme) herec užil na maximum. V režisérské funkci se nic nemění. Pokračování bylo ponecháno v rukou Phila Lorda a Chrise Millera. Film uvidí američtí diváci 13. 6. a 28. 8. by měl mít snímek premiéru v Česku. Na Slovensku se s ní počítá na 4. 9.

Na úplný závěr si můžete přehrát necenzurovaný a mezinárodní trailer.

22 Jump Street: Dva trailery

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest