Amityville: Strašidelný dům znovu ožije

Amityville: Strašidelný dům znovu ožije | Fandíme filmu
Tvůrci série Paranormal Activity si vyhlédli nechvalně proslulý dům, v němž došlo k sérii vražd a který údajně obývaly zlé síly.

Pokud bychom se bavili o verzi pro kina, tak do strašidelného domu v Amityville jsme posledně vstoupili před devíti lety pod názvem 3:15 zemřeš, kde nadpřirozené síly motaly hlavu Ryanu Reynoldsovi. Amityville Haunting od Asylum z roku 2011 si to nasměroval rovnou do domácích přehrávačů.

V příštím filmu pojmenovaném prostě Amityville, bychom měli sledovat ambiciózní televizní reportérku s týmem novinářů a paranormálních badatelů, kteří se pokusí v 70. letech minulého století odhalit, co se skutečně v tajuplném domě stalo. Samozřejmě případ nabere nečekané a děsivé obrátky.

Za Amityville stojí producent Jason Blum, jehož jméno figuruje za poslední dobu u většiny nízkorozpočtových hororů, které si na sebe několikanásobně vydělají. Pro příklad můžeme uvést Sinistera, oba díly Insidious nebo sérii Paranormal Activity, jejíž pátý díl (spin-off) momentálně okupuje druhé místo v návštěvnosti amerických kin. Režie a sepsání scénáře padla na Caseyho La Scalu, jenž má za sebou doposud komedii Skřípění a Daniela Farrandse, režiséra dokumentárních filmů. S premiérou se počítá na 2.1. 2015 a podle všeho se dočkáme stylu found footage. 

Zdroj: Coming Soon

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest