While We’re Young: Emma Watson zestárne

While We’re Young: Emma Watson zestárne | Fandíme filmu
Emma Watson si zahraje mladé tělo, kterého vstoupila osobnost pětasedmdesátileté dámy.

While We’re Young, rozjíždějící se projekt studia 20th Century Fox, nabírá herecké obsazení. Emma Watson, rostoucí hvězda světové kinematografie, potvrdila účast a stane tak znovu po boku režiséra Stephena Chboskyho, se kterým již dříve natočila romantické drama The Perks of Being a Wallflower.

O sepsání scénáře na motivy románu 29 od Adeny Halpern se postará dvojice Michael H. Weber a Scott Neustadter, která spojila tvůrčí síly v komedii 500 dní se Summer.

Příběh vypráví o Ellie Jerome, pětasedmdesátileté ženě, která si velice rozumí se svou devětadvacetiletou vnučkou Lucy, zatímco její pětapadesátiletá dcera Barbara je pro ni nudná. V den svých narozenin má Ellie jedno přání – stát se na jeden den opět devětadvacetiletou dívkou. Kdo by ale čekal, že se jí její přání splní?

Film o mezigeneračních rozdílech produkuje John Davis skrze svou společnost Davis Entertainment a pro Chboskyho i Emmu Watson je snímek velkou příležitostí, jak znovu zazářit – jejich předchozí společný počin se dočkal u diváků i kritiků značného uznání a malé Hermioně pomohl, alespoň zčásti, vymanit se z kouzelnického hábitu, v němž ji většina diváku neustále vidí.

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest