Terminátor 5: Okruh kandidátek na roli Sarah se zúžil

Terminátor 5: Okruh kandidátek na roli Sarah se zúžil | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Do finálového kola castingu postoupily dvě herečky. Až produkce jednu z nich vybere, obsadí podle mužské postavy.

Natáčení nového Terminátora se pomalu blíží, a tak tvůrci nelení, a vybírají herce do hlavních rolí. V nedávném článku jsme vás informovali mimo jiné o kandidátkách na roli Sarah Connor. Jejich okruh se podle všeho nyní snížil na pouhé dvě, a to na Emilii Clarke (Daenerys Targaryen ze seriálového hitu HBO Game of Thrones), a Brie Larson (21 Jump Street). Prvně jmenovaná má teoretickou výhodu v tom, že s režisérem snímku Alanem Taylorem již pracovala. Ten totiž před Thor: Dark World natočil právě několik dílů první a druhé série Game of Thrones, kde Clarke potvrdila, že bez problémů zvládne zahrát opravdu silnou ženskou postavu.

Brie Larson

O přesnějším obsazení dalších rolí se zatím nic neví. Ve filmu by se měli objevit Kyle Reese, i John Connor, ale studio a režisér chtějí tyto role obsadit až poté, co vyberou hlavní protagonistku. Stále však netrpělivě očekáváme nějaké bližší informace ke starší zprávě, že by Taylor rád do role Johna Connora obsadil Toma Hardyho.

Emilia Clarke

Premiéra nového Terminátora je ještě relativně daleko, a tak jsou detaily o příběhu neznámé, za filmem však stojí společnost Annapurna Pictures, která má na svém kontě takové filmy jako Zero Dark Thirty, nebo Lawless, a na začátku příštího roku do našich kin vstoupí napjatě očekávaný snímek American Hustle režiséra Davida O. Russela. I z tohoto důvodu jsou očekávání vysoká.

Zdroj: Deadline

Galerie: 3

Terminátor 5: Okruh kandidátek na roli Sarah se zúžil | Fandíme filmu Terminátor 5: Okruh kandidátek na roli Sarah se zúžil | Fandíme filmu Terminátor 5: Okruh kandidátek na roli Sarah se zúžil | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest