Terminátor 5 hledá herce a odhaluje příběh

Terminátor 5 hledá herce a odhaluje příběh | Fandíme filmu
Režisér Alan Taylor vybírá herce pro několik ústředních rolí, které jsou nesmírně povědomé.

Natáčení pátého Terminátora se blíží a podle aktuálních informací to vypadá, že nás čeká určitá variace prvního Cameronova filmu. Posuďte sami: Studio (režisér Taylor) hledá představitele pro Sarah Connor, Kylea Reese a Johna Connora. Tedy postavy důvěrně známé. The Hollywood Reporter, který informace potvrzuje, navíc uvádí, že si Arnold Schwarzenegger zahraje robota, který je pověřen ochranou mladé Sarah Connorové. Server navíc mluví o „time-spanning story“, příběhu, který se rozprostírá v čase. Nejspíš tedy opět můžeme čekat jak přítomnou tak budoucí dějovou linii.

A ta budoucí linie by tentokrát mohla mít poměrně značnou váhu, protože dle zákulisních zvěstí by Alan Taylor do role Johna Connora obsadil Toma Hardyho! Takže buď bude válce se stroji věnována značná část filmu nebo se už teď počítá s pokračováním, ve kterém bude John starší. Nechce se mi totiž věřit, že by se herci Hardyho kalibru filmaři odvážili nabídnout nějaký štěk. Schůzka Taylora s Hardym se teprve chystá, budeme napjatě očekávat další aktuality.

Co se Sarah týče, o její roli usilují Emilia Clarke (Hra o trůny), Brie Larson (Scott Pilgrim, Jump Street 21) a Margot Robbie (Vlk z Wall Street, Lásky čas). Můžeme tedy spekulovat o tom, že se se Sarah potkáme o nějakých pět či více let dříve než jsme ji potkali v Cameronově filmu.

Kylea Reese  by mohli hrát Garrett Hedlund (Tron: Legacy), Boyd Holbrook (Hostitel), Taylor Kitsch (Bitevní loď, John Carter) nebo Nicholas Hoult (Jack a obři, X-Men: První třída). I když Hollywood Reporter tvrdí, že zprávy o Holbrookovi jsou naprosto mimo. I u Reese je každopádně patrné, že se produkce snaží najít jeho výrazně mladší verzi, oproti Terminátorovi z roku 1984.

Vyvstává tak celá řada otázek. Jedná se o naprostý remake, kde si filmaři pohrají s původním konceptem a postavami a jediným pojítkem se starší sérií bude Arnoldova (notně zestárlá) tvář? A nebo můžeme doufat, že stále sledujeme nějakou alternativní verzi původní časové linie, ve které se tolikrát neúspěšný Skynet rozhodne zabijáky poslat do Sářina mládí? O svoje teorie se podělte v diskusi.

 Zdroje: Schmoes Know, THR, Justin Kroll z Variety

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest