Taylor Lautner vs. Dwayne "The Rock" Johnson

Taylor Lautner vs. Dwayne "The Rock" Johnson | Fandíme filmu
Akční stálice a miláček puberťaček si to rozdají ve filmu Goliath, který představí biblický souboj Davida s Goliášem.

Relativity media spolu s Temple Hill chystají uvést na plátna film inspirovaný biblickým příběhem o Davidu a Goliáši. Jmenovat se bude jednoduše Goliath a bude pojednávat o pastýři Davidovi, který je pronásledovaný lítým válečníkem Goliášem, jež byl vyslán, aby zneškodnil budoucího krále Izraelitů. David bojuje o svůj život, životy svých blízkých, později životy svých poddaných. Vše vrcholí epickým soubojem doslova biblických měřítek. Film by měl být mixem 300: Bitva u Thermopyl a Jasona Bournea, což zní spíš jako takové promo řečičky, než jako nějaké duchaplné připodobnění filmu.

Režii dostal na starost Scott Derrickson, který má na svědomí poměrně povedený horor V moci ďábla a rozporuplný remake Dne, kdy se zastavila země. Do hlavních rolí by produkční společnosti podle serveru Twitch rády obsadily Dwaynea „The Rocka“ Johnsona a Taylora Lautnera. Což zní jako dost zvláštní kombinace. The Rock se samozřejmě do role velkého zlého válečníka perfektně hodí, ale co ten Lautner? Jednak je to dost polarizující osobnost, která díky své pověsti svlíkače triček může řadu diváků odradit, ale také se do role úplně typově nehodí. David by měl být neduživý zakrslík, který vítězí toliko svou chytrostí. A to stále nabušenější Lautner rozhodně není. Je ve filmu čistě proto, že má Goliath stejné producenty, jako Twilight? (Marty Bowen a Wyck Godfrey) Nebo bude mít film s Biblí pramálo společného? Řeči o Bourneovi by tomu napovídaly.

Na nějaké soudy je samozřejmě brzy, ale zatím projekt nijak skvěle nevyhlíží. Johnsona máme sice hodně rádi, ale naším biblickým favoritem i nadále beze vší pochybnosti zůstane Aronofského Noah.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest