Ben Affleck chystá další komiks

Ben Affleck chystá další komiks | Fandíme filmu
Společně s Mattem Damonem zprodukuje špionážní thriller o dvojitém agentovi s nadpřirozenými schopnostmi.

Komiksové adaptace chrlí filmoví tvůrci v posledních letech jako na běžícím páse, a nejinak tomu zjevně bude i do budoucna. Studio Warner Bros. chystá filmovou verzi populárního komiksu Sleeper, pod nímž je autorsky podepsán Ed Brubaker, a ilustroval ho Sean Phillips. Celkově vyšly u společnosti DC Comics dvě série, a dílo získalo prestižní ocenění Eisner Award (komiksová obdoba Oscarů).

Hlavním hrdinou je Holden Carver, agent, který shodou okolností během jedné mise získá nadlidské schopnosti - může absorbovat bolest, a poté ji seslat na osoby okolo sebe. Celou akci Carver přežije jako jediný, a nikdo neví, že je naživu. Rozhodne se tedy jako dvojitý agent infiltrovat do zločinecké organizace. Po čtyřech letech je členem mocného syndikátu, a má blízko k jeho šéfovi, Taovi. Celá situace se ale může zvrtnout, když Carver zjistí, že jeho kontakt zvenku (a zároveň jediný člověk, který ví, kdo hlavní hrdina ve skutečnosti je) po napadení neznámým útočníkem leží v komatu. Aby toho nebylo málo, Tao navíc větří krysu, a je odhodlán ji dostat za každou cenu.

O zfilmování Sleepera se u Warneru mluvilo již v roce 2008. Produkovat ho tehdy měla společnost Stars Road Entertainment Sama Raimiho, a hlavního hrdinu měl ztvárnit Tom Cruise. Nakonec však projekt skončil u ledu, a všichni jmenovaní od něj ustoupili. Tentokrát bychom se filmu měli konečně dočkat. Vyprodukuje jej společnost Pearl Street Films, za kterou stojí Matt Damon společně s Benem Affleckem, a šéfuje jí Jennifer Todd (producentka Nolanova slavného Mementa). Scénář napíší Shawn Ryan (doposud spíše seriálový scenárista) společně s Davidem Wienerem (seriály a jeden televizní film).

Zdroj: Variety

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest