Sabotage bude brutální, ne každý ji skousne

Sabotage bude brutální, ne každý ji skousne | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
...tvrdí Arnold Schwarzenegger. Podívejte se na nejnovější fotky z chystané kriminálky.

Řeči o tom, že Sabotage bude intenzivní, brutální, povýší akci na novou úroveň a ne každý jej snese, mohou být z úst Arnolda Schwarzeneggera skutečně jen řeči. Ale kéž by tomu tak opravdu bylo, protože, Arnold už by po svém návratu z politiky nějaký opravdový nářez potřeboval. Vyšší míra spokojenosti panuje snad jen s jeho roličkou v Expendables 2, všechny následující filmy buď nikdo neviděl, kritika je odzívala, popřípadě obojí.

Sabotage nicméně má na triku šikovný David Ayer, který svoje kriminálky netočí jako přímočarou akci, ale jako drsná, nekompromisní dramata. I v Sabotage se snaží o maximální možnou věrnost, a proto herci před natáčením prošli intenzivním měšíčním tréninkem, aby se dovedli chovat jako skuteční agenti DEA a panovala mezi nimi přirozená týmová chemie. Schwarzenegger si navíc pochvaluje, že díky tréninku nebylo potřeba akční záběry příliš opakovat a práce hezky odsýpala. Arnold se taky nemohl neposmívat svému účesu  podle hrnce, který si vyžádal režisér Ayer, aby hrdina nepůsobil jako fešácká filmová postava, ale jako skutečný zkušený agent a válečný veterán.

Sabotage byla dříve známá také jako Breacher nebo Ten, po vzoru Deseti malých černoušků od Agathy Christie, kterými se film volně inspiruje. Sabotage pojednává o elitní jednotce DEA (protidrogové), která se přiživí na zabavených penězích drogového kartelu. Agenti jsou přesvědčeni o tom, že se jim jejich špinavost podaří ututlat, ale pak začnou členové jednotky jeden po druhém umírat. Vedle Schwarzeneggera ve filmu hrají Sam Worthington (Avatar, Souboj Titánů), Joe Manganiello (Pravá krev, Bez kalhot), Harold Perrineau (Lost, 28 týdnů poté), Josh Holloway (Lost, Mission: Impossible 4), Terrence Howard (Iron Man, Zmizení) nebo Olivia Williams (Dollhouse, Sucker Punch). Scénář napsal Skip Woods (A-Team, Smrtonosná past 5), s premiérou se počítá na rok 2014.

Zdroj: USA Today

Galerie: 5

Sabotage bude brutální, ne každý ji skousne | Fandíme filmu Sabotage bude brutální, ne každý ji skousne | Fandíme filmu Sabotage bude brutální, ne každý ji skousne | Fandíme filmu Sabotage bude brutální, ne každý ji skousne | Fandíme filmu Sabotage bude brutální, ne každý ji skousne | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest