The Immigrant: Cesta do Spojených států je trnitá

The Immigrant: Cesta do Spojených států je trnitá | Fandíme filmu
O imigrantku nucenou k prostituci (Marion Cotillard) svádějí boj dva osudoví muži v podání Joquina Phoenixe a Jeremyho Rennera. Pusťte si trailer.

Děj filmu s název The Immigrant se odehrává v době kolem roku 1920. Žena jménem Eva Cybulski a její sestra Magda společně připlouvají z rodného Polska do New Yorku, v touze začít zde nový život. Brzy po vylodění doktoři v přístavu zjistí, že je Magda nemocná, a tak jsou sestry rozděleny. Zatímco je Magda umístěna do karantény, zoufalá Eva propadne kouzlu na první pohled šarmantního Bruna, který ji však začne nutit do prostituce. Jednoho dne Eva pozná Brunova bratrance, sympatického iluzionistu, Orlanda, ve kterém Eva vidí jedinou šanci na svou záchranu a opětovné shledání s nemocnou sestrou.

Ústřední trojici v tomto filmu ztvárnili Marion Cotillard (Edith Piaf), Joaquin Phoenix (Walk the Line) a Jeremy Renner (The Hurt Locker). Režie se ujal James Gray (We Own the Night, Two Lovers), jehož velmi oblíbeným hercem je již zmiňovaný Joaquin Phoenix. The Immigrant se objevil tento rok na festivalu v Cannes, kde sklidil více než pozitivní reakce, především za herecké výkony. Ochutnávku v podobě traileru si můžete pustit pod tímto článkem.

The Immingrant: Trailer

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest