Non-Stop: Liam Neeson je v traileru zase drsňák

Non-Stop: Liam Neeson je v traileru zase drsňák | Fandíme filmu
Býval vyhledávaným dramatickým hercem, ale na stará kolena se z něj stal úspěšnější drsňák, než jsou v současnosti všichni Arnoldové a Sylvestrové dohromady.

Na chystaný thriller Non-Stop od režiséra Jaume Collet-Serry (Neznámý) jsme vás už nejedenkrát upozorňovali. Nyní tvůrci konečně vydali první nadupaný trailer, ve kterém Liam Neeson předvádí, proč je jeho image akční hvězdy tolik populární. Snad jen škoda, že nám samotná upoutávka prozrazuje víc, než bychom chtěli.

Oficiální synopse slibuje příběh se zápletkou stejného typu, jako v Neesonových posledních filmech: Během transatlantického letu z New Yorku do Londýna obdrží letový maršál Bill Marks (Liam Neeson) SMS s požadavkem na převod 150 milionů dolarů z vládních financí. Do doby než peníze dorazí na skrytý účet, zemře každých 20 minut jeden pasažér.

Režisér i hlavní hvězda spolu již před pár roky pracovali na Neznámém, který u diváků získal velmi příznivé ohlasy. Jestli se v jeho šlépějích vydá i Non-Stop, uvidíme příští rok - premiéra je stanovena na 27.2..

Non-Stop: Trailer

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest