Smash & Grab: Skuteční Dannyho parťáci

Smash & Grab: Skuteční Dannyho parťáci | Fandíme filmu
Danny Boyle zrežíruje skutečný příběh mezinárodních zlodějů diamantů.

Dannyho Parťáci podle skutečných událostí? Něco na ten způsob pro nás chystá Danny Boyle. Plánuje adaptaci dokumentu Smash & Grab: The Story of the Pink Panthers (trailer najdete pod článkem), který pojednává o téměř stočleném gangu zlodějů diamantů ze Srbska, kteří si říkají Růžoví panteři. Detaily zápletky ani další jména zapojená do projektu ještě nejsou známy, ale vypadá to, že se Boyleovi po jeho posledním snímku Trance v prostředí zlodějů zalíbilo a po zhlédnutí již zmíněného dokumentu byl příběhem tak zaujatý, že se jej rozhodl proměnit v celovečerní hraný film.

Na dokumentu je jistě zajímavé jeho zpracování, jak můžete vidět v traileru (rozhovory ve stylové animaci) a mimo honičky zlodějů s policií a promyšlené loupeže se na pozadí příběhu odehrává hrůza Balkánských válek – to všechno z pohledu dvou členů gangu, kteří prozradí své triky, stejně jako životní příběh. Můžeme se těšit na různé lokace napříč kontinenty (uvidíme například Paříž či Dubaj) i akční scény (projížďka autem v obchodním středisku), které jsou nejzajímavější tím, že se opravdu staly. Už teď to zní jako hollywoodský trhák.

Dokument sám o sobě má velmi slušné recenze a v kombinaci s oscarovým režisérem jako by se snad nemělo nic pokazit. Vypadá to, že se Boyle po krátké pauze vrátí se vší parádou.

Smash and Grab: Trailer na dokumentární předlohu

 

Zdroj: Variety

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest