Cameron Crowe začal točit svou tajuplnou novinku

Cameron Crowe začal točit svou tajuplnou novinku | Fandíme filmu
Mystické dobrodružství na Havaji už se točí. Čekají nás primitivní božstva a vhazování obětí do vulkánu? Projekt nabral další herecké hvězdy.

Natáčení tajemné novinky Camerona Crowea začalo. Stále nevíme, jak se film bude jmenovat, ale i tak si můžeme shrnout řadu podrobností. Už delší dobu jsou do filmu obsazení Emma Stone, Bradley Cooper a Rachel McAdams, dále se přidal Danny McBride a zúčastnit by se měl i Alec Baldwin. Zápletku jsme vám představili už v naší starší novince, ale pojďme se podívat na maličko odlišnou synopsi nerealizovaného scénáře s názvem Deep Tiki, ze kterého Crowe svůj nový film evidentně přepracoval.

Hlavní hrdina je zneuctěný armádní konzultant, který je přeložený na nečinnou základnu na Havaji, kde má dohlížet na vynesení nového špionážního satelitu na oběžnou dráhu. Na mystickém ostrově začne hrdina během vyjednávání jak z časů studené války objevovat sám sebe a hloubat nad zpřetrhanými vztahy. V příběhu se měli objevit havajští bohové a obětování do kráteru sopky.

Jak se můžete dočíst v novější synopsi, látka doznala jistých změn a je poměrně patrné, proč vývoj filmu tak dlouho trvá. Premisa zní natolik šíleně, že studio nejspíš netuší, jestli by podobnou látku svedlo prodat.

Zdroje: The Uncool, The Wrap, Deadline, Collider

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest