Prequel k Muži z oceli? Russell Crowe není proti

Prequel k Muži z oceli? Russell Crowe není proti | Fandíme filmu
Russell Crowe by se nebránil vrátit do kostýmu Jor-Ela.

Jednou z klíčových součástí Muže z oceli je úvod z Kryptonu, který mimozemskou planetu představuje v podobě a rozsahu, v jaké jsme se s ním na stříbrném plátně doposud nesetkali. Řada fanoušků si tak začala logicky říkat, že by z fantaskního světa rádi viděli víc. A protože v dnešní době není problém vyjádřit své vášně hezky veřejně, část fandů nelenila a začala dotazy bombardovat twitter Russella Crowea, filmového Jor-Ela. A ten překvapivě odpověděl.

Nejprve jednoduše odepsal, že když si tolik lidí přeje vidět prequel z Kryptonu, měli by o tom dát vědět studiu Legendary (což ale popravdě asi není úplně ideální cesta, vzhledem k tomu, že Legendary zřejmě s Warnernerem rozváže spolupráci a nebude mít tudíž s DC komiksovkami do budoucna nic společného). Následně ještě doplnil, že už má podobných otázek plné zuby, ale že kdyby na nějaký prequel skutečně došlo, role Jor-Ela by se znovu ujal.

Bavíme se tady samozřejmě v hodně hypotetické rovině a v rámci fanouškovských zbožných přání, protože není moc pravděpodobné, že by se momentálně Warner do něčeho takového chtěl pouštět – teď budou prioritní Muž z oceli 2, Justice League a další samostatné komiksovky. Nicméně co na daný nápad říkáte? Chtěli byste se ještě jednou podívat na Krypton, který je vyobrazený v Muži z oceli a zažít tam s Jor-Elem další dobrodružství?

Zdroj: Russell Crowe Twitter

Muž z oceli

14.06.2013 | USA, Velká Británie, Kanada
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest