Blade Runner 2: Vrátí se Harrison Ford?

Blade Runner 2: Vrátí se Harrison Ford? | Fandíme filmu
První Blade Runner nezažil zrovna klidné natáčení. Jestli se dočkáme pokračování, bude na place vládnout příjemnější atmosféra?

Filmová novinka Konzultant Ridleyho Scotta vstoupí do českých a slovenských kinosálů koncem příštího měsíce a na příští rok má schopný režisér naplánovaný biblický epos Exodus. Nicméně projekt Blade Runner 2 je pořád ve hře, i když stále nevíme, kdy se rozjedou kamery, ani není stanovené datum premiéry. Naposledy byl k sequelu najat nový scenárista a aktuálně přišel server IGN se zprávou, že hlavní hrdina Deckard s tváří Harrisona Forda, jehož zopakování role bylo dříve spíš předmětem spekulací, by se nakonec přeci jen mohl do pokračování vrátit. O návratu jednal přímo se Scottem a i přes vzájemné neshody, které během jedničky mezi sebou oba pánové měli, projevil Ford zájem pokračovat ve vyprávění dalšího sci-fi příběhu z ponuré budoucnosti.

V minulosti jsme se dozvěděli, že hlavní roli v dalším díle uzme žena. Uvidíme, zda nějaké změny nastanou, pokud Ford skutečně svolí k návratu. První Blade Runner je ve sci-fi žánru už klasikou. Ohlášení dvojky vyvolalo mezi fanoušky spíš pocity nervozity než radosti. Podaří se zahnat trošku pochybnosti návratem starým dobrým lovcem replikantů? A pokud skutečně dojde někdy na realizaci, snad projekt nebudou provázet stejné zákulisní problémy, jako tomu bylo v případě jedničky. 

 

Zdroj: IGN

Blade Runner 2049

03.10.2017 | USA
Akční, Sci-Fi, Thriller, Mysteriózní
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest