The Gunman: Už i Sean Penn bude akční hrdina

The Gunman: Už i Sean Penn bude akční hrdina | Fandíme filmu
Do rány mu vběhnou Idrsi Elba, Javier Bardem či Ray Winstone.

V poslední době jsme svědky jednoho comebacku bývalých akčních hvězd za druhým.  Silvester Stallone nebo Arnold Schwarzenegger i v pokročilejším věku své role zvládají. Jak se však s rolí vyžadující sílu, rychlost a drsný výraz vypořádá Sean Penn, to se teprve dozvíme.

Pro třiapadesátiletého rodáka z Kalifornie to bude vůbec první role, ve které bude představovat klasického filmového drsňáka moderního střihu. Ve snímku The Gunman se divákům  představí v roli bývalého vládního žoldáka, který musí dát sbohem svému poklidnému životu v Kongu a rozpomenou se na všechny své dovednosti a zabijácké instinkty, aby očistil své jméno, jenž organizace, pro kterou v minulosti pracoval, pošpinila.

Na první pohled se zdá, že film v rámci žánru nepřináší nic nového. Sám Penn však upozorňuje, že příběh nabídne mnohem více než pouze uvolněnou akci. Film údajně nebude o tolik odlišný od snímků, které točil doposud. V jádru půjde o lidský příběh muže, který se chce navždy oprostit od své minulosti.

V další z hlavních rolí se můžeme těšit na držitele Zlatého glóbu za roli za seriál Luther, Idrise Elbu, který si zahraje tajného agenta jménem Dupont. Zda se bude jednat o zápornou postavu, to prozatím jasné není. Oba pány pak doplní ještě Javier Bardem a Ray Winstone.

Režie filmu, jenž bude adaptací knihy La Position du Tireur Couché spisovatele Jeana-Patricka Manchette, se chopí francouzský režisér Pierre Morel (96 hodin). Natáčení začalo na jaře letošního roku v Barceloně, filmový štáb se však vydá i na další místa v Evropě. Do kin by měl film dorazit v příštím roce.

Zdroj Fotky: USA Today

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest