Carey Mulligan bude hodně souložit

Carey Mulligan bude hodně souložit | Fandíme filmu
Nicolas Winding Refn, režisér oslavovaného Drive, chystá sexuální thriller I walk with the dead.

Jsou režiséři, kteří zazáří jako kometa, ale pak zase rychle padnou k zemi. Nicolas Winding Refn si musel cestu k uznání tvrdě vyšlapat a tak se ho snad hned tak nezbavíme. Výtečné filmy točí od nepaměti, ale teprve když byl jeho tři roky starý Bronson oceněn v Sundance, začal dánského rodáka objevovat svět, aby spolu s premiérou jeho letošního filmu Drive vypukla mezi filmovými fanoušky definitivní „Refn mánie“. Drive je oslavované horem spodem (pusťte si trailer) a Nicolasovo jméno skloňují všechny důležité filmové servery (takže tímto momentem jsme se oficiálně stali důležitými ;-) ). V nejbližší době chystá „thajský western“ Only God Forgives, pak ho čeká remake Loganova útěku a někdy v budoucnosti by rád natočil komiksovou Wonder Woman. Ale Refn už myslí dál.

Na filmovém festivalu v Deauvill Refn potvrdil, že opravdu hodlá natočit delší dobu zamýšlený sexuální thriller I walk with the dead. O snímku víme zatím pouze to, co režisér loni prozradil serveru Playlist: Scénář si opět napsal sám, příběh se bude odehrávat v Miami a bude v něm hodně sexu, protože Nicolas „vždycky chtěl natočit film, ve kterém by bylo hodně sexu“. A teď díky festivalu v Deauvill víme, že by do hlavní role chtěl Carey Mulligan!

Carey je nesmírně talentovaná mladá herečka, které se podařilo prorazit díky hlavní roli v britském snímku Škola života, za který byla nominována na Oscara. Od té doby stihla natočit Wall Street 2, nedoceněné Neopouštěj mě a již zmiňované Drive. Režiséru Refnovi tedy nejspíš důvěřuje a do odvážného filmu se s ním pustí. Jak moc odvážná dokáže být jsme se zatím mohli přesvědčit toliko ve filmu And When Did You Last See Your Father (nestydové koukají sem), jinak hraje poměrně cudné, ale v žádném případě křehké, ženy. Ať už jsou osudy jejích hrdinek jakékoliv, Carey jim vždy dokáže propůjčit neuvěřitelnou vnitřní sílu a sledovat ji na plátně je zážitek.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest