Strážci: Tajuplná monstra z lesa se skrývají v nové upoutávce

Strážci: Tajuplná monstra z lesa se skrývají v nové upoutávce | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 5 obrázků
Dcera a otec Shyamalanovi představují thriller o lidech uvězněných v obřím „teráriu“ uprostřed lesa.

Dny do premiéry Strážců (The Watchers) ubíhají. Mysteriózní thriller bude uvedený do českých kin 6. června. Ještě než se zvědavci definitivně dočkají, je tu nová upoutávka. V tomhle případě jde o krátký film o filmu, kde snímek vlastními slovy představují režisérka a scenáristka Ishana Shyamalan a její otec, producent M. Night Shyamalan. Všechny ukázky stále jen lehce našlapují kolem řady ústředních otázek, které jde shrnout pod hlavičkou: „Co se to sakra děje“. Je na lese něco speciálního? Proč se do něj jednotlivé oběti vydaly? Co v temnotě žije za monstra? Co dělá v lese prosklená kostka? Proč před monstry chrání? A se stejnou měrou zvědavosti by se dalo v otázkách pokračovat. Snad nás čekají podobně vzrušující odpovědi.

Pusťte si trailer a mrkněte do galerie, kde na vás čeká nový plakát a fotky.

Snímek The Watchers u nás bude uvedený 6. června v kinech pod názvem Strážci. Hrdinkou je osmadvacetiletá umělkyně Mina, která se ztratí v rozlehlém divokém lese v západním Irsku. Když se jí podaří najít přístřeší, tak ještě neví, že se chytila do pasti. Spolu se třemi cizími lidmi je noc co noc sledována tajuplnými stvořeními.

V hlavní roli vystupuje Dakota Fanning, dále ve snímku hrají Georgina Campbell, Oliver Finnegan a Olwen Fouere. Scénář napsala a režíruje Ishana Shyamalan. Produkuje její otec M. Night Shyamalan. Předlouhou je román Zloději tváří od A.M. Shinea.

Podklady a foto: Warner Bros.

Galerie: 6

Strážci: Tajuplná monstra z lesa se skrývají v nové upoutávce | Fandíme filmu Strážci: Tajuplná monstra z lesa se skrývají v nové upoutávce | Fandíme filmu Strážci: Tajuplná monstra z lesa se skrývají v nové upoutávce | Fandíme filmu Strážci: Tajuplná monstra z lesa se skrývají v nové upoutávce | Fandíme filmu Strážci: Tajuplná monstra z lesa se skrývají v nové upoutávce | Fandíme filmu Strážci: Tajuplná monstra z lesa se skrývají v nové upoutávce | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest