11817: Před Rychle a zběsile 11 režisér stihne novou sci-fi

11817: Před Rychle a zběsile 11 režisér stihne novou sci-fi | Fandíme filmu
Universal Pictures
Tajemná síla v hororové sci-fi nedovolí rodině opustit vlastní dům. Rychle a zběsile 11 má přibližný termín premiéry.

Před pár dny Tyrese Gibson uvedl, že natáčení Rychle a zběsile 11 začne zkraje příštího roku. Na mexickém festivalu CCXP to potvrdil režisér Louis Leterrier, který zároveň prozradil, že film bude mít premiéru v roce 2026. Dodal, že to bude čtvrt století od premiéry jedničky. Kdyby chtělo studio Universal trefit konkrétní týden, pak by k premiéře jedenáctky došlo zřejmě 19. června, ale na oficiální oznámení termínu zatím čekáme.

Do natáčení každopádně zbývá tolik času, že Leterrier stihne do té doby připravit ještě jeden film. Brzy se pustí do sci-fi hororu 11817. Louis počítá s tím, že bude mít hotovo do 15. září a hned 16. září začne s preprodukcí Rychle a zběsile 11.

Snímek pojednává o rodině, kterou nevysvětlitelná síla uzavře uvnitř jejího vlastního domu. Postupně začnou docházet výdobytky moderního luxusu, ale potom už i věci nutné k přežití. Rodina se bude muset naučit, jak si v obtížné situaci poradit. A jestli chce vyváznout, musí svého věznitele nějak přechytračit.

Leterrier krom režie také produkuje a mezi producenty figuruje i herec Omar Sy, s nímž Louis točil už seriál Lupin a akční komedii Zase nepoužitelní. Scénář pro 11817 napal Matthew Robinson, který stojí za snímky Umění lhát, Dora a ztracené město či Láska a příšery. Film momentálně nabírá obsazení.

Titulní foto: Louis Leterrier při natáčení Rychle a zběsile 10

Zdroje: Collider, Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest