Motorkáři: Tom Hardy prosazuje gangsterskou svobodu v novém traileru

Motorkáři: Tom Hardy prosazuje gangsterskou svobodu v novém traileru | Fandíme filmu
Focus Features
Zobrazit dalších 8 obrázků
Když si chcete žít za všech okolností po svém, nevyhnutelně to vede k násilí.

Za necelé dva měsíce se seznámíme v kinech s Vandaly, „klubem“ motorkářů, vedených nekompromisním Tomem Hardym. Online se objevil v pořadí už třetí trailer (druhý zde), který znovu podtrhuje zásadní motivy Motorkářů (The Bikeriders): Protagonisté chtějí žít svobodně. Svobodně podle vlastních pravidel. Na území Spojených států. To nevyhnutelně vede k porušování zákonů, gangsterskému chování, násilí a v zásadě uplatňování práva silnějšího.

Ústřední dramatickou otázkou celého snímku zřejmě bude, zda se mladý Benny (Austin Butler) oddá více Johnnyho (Hardy) kultu, anebo dá na svoji přítelkyni Kathy (Jodie Comer) a začne včas brzdit. Trailer neukazuje nic neobvyklého, ale minimálně příznivci podobných příběhů a zúčastněných herců by si měli přijít na své. Dole v galerii najdete nejnovější fotky herců a jejich dvoustopých strojů.

Motorkáři (The Bikeriders) vypráví fiktivní příběh motorkářského klubu Vandals. Během desetiletí se skupina vyvine z útočiště pro outsidery v něco nebezpečnějšího, ve skutečný motorkářský gang, jehož nebezpečné počínání začíná zásadním způsobem ohrožovat to, jak původní členové skupiny chtěli žít. Příběh divákům vypráví Kathy (Jodie Comer), tvrdohlavá členka klubu, která se provdala za divokého a nezodpovědného motorkáře Bennyho (Austin Butler). Líčí, jak během dekády klub v Chicagu od roku 1965 postupně rostl v kriminální organizaci. Klíčovou osobností skupiny je výrazný vůdce Johnny (Tom Hardy), který si chce vychovat z Bennyho svého nástupce a postupně jej od Kathy táhne víc a víc pryč. Dále hrají Michael Shannon, Mike Faist, Boyd Holbrook a Norman Reedus. Film napsal a natočil Jeff Nichols. Film je velmi volně inspirován fotografiemi Dannyho Lyona, jenž v 60. letech zachytil na svých snímcích život nezávislých amerických motorkářů. Premiéra v českých kinech je ohlášena na 20. června.

Podklady a foto: Focus Features

Galerie: 9

Motorkáři: Tom Hardy prosazuje gangsterskou svobodu v novém traileru | Fandíme filmu Motorkáři: Tom Hardy prosazuje gangsterskou svobodu v novém traileru | Fandíme filmu Motorkáři: Tom Hardy prosazuje gangsterskou svobodu v novém traileru | Fandíme filmu Motorkáři: Tom Hardy prosazuje gangsterskou svobodu v novém traileru | Fandíme filmu Motorkáři: Tom Hardy prosazuje gangsterskou svobodu v novém traileru | Fandíme filmu Motorkáři: Tom Hardy prosazuje gangsterskou svobodu v novém traileru | Fandíme filmu Motorkáři: Tom Hardy prosazuje gangsterskou svobodu v novém traileru | Fandíme filmu Motorkáři: Tom Hardy prosazuje gangsterskou svobodu v novém traileru | Fandíme filmu Motorkáři: Tom Hardy prosazuje gangsterskou svobodu v novém traileru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest