Nebezpečná laskavost: Hravý thriller chystá pokračování

Nebezpečná laskavost: Hravý thriller chystá pokračování | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit další 2 obrázky
Anna Kendrick a Blake Lively jsou zpátky, aby rozpletly další klubko vražedných záhad.

Před šesti lety byla uvedena Nebezpečná laskavost (A Simple Favor), mysteriózní thriller s prvky černé komedie. Anna Kendrick a Blake Lively v něm hrály dvě sousedky, které navážou přátelství, jen aby jedna z nich záhadně zmizela. Tehdejší snímek rozkrýval dávná temná tajemství, došlo k vraždě a celkově šlo o zamotanou podívanou plnou zvratů. Recenze byly pozitivní a při dvacetimilionovém rozpočtu se podařilo utržit skoro 100 milionů.

Před dvěma lety bylo oznámeno pokračování, které se teď začalo natáčet. V hlavních rolích opět vystupují Anna Kendrick a Blake Lively jako Stephanie a Emily, z prvního snímku se vracejí také Henry Golding, Andrew Rannells, Bashir Salahuddin, Joshua Satine, Ian Ho, Kelly McCormack a Aparna Nancherla. Nově je doplňují Elena Sofia Ricci, Michele Morrone (365 Days), Elizabeth Perkins (Minx), Alex Newell (Zoey’s Extraordinary Playlist), Taylor Ortega (Grand Death Lotto) a Lorenzo de Moor. Opět režíruje Paul Feig, jenž se také podílel na scénáři. Na tom postupně pracovali Jessica Sharzer, Steve Yockey a Laeta Kalogridis.

V pokračování uvidíme extravagantní svatbu na prosluněném italském ostrově Capri. Emily (Blake Lively) je venku z vězení a vdává se za bohatého italského obchodníka (Michele Morrone). Na svatbu přijíždí také Stephanie (Anna Kendrick) a obrovské množství dalších hostů. Na přepychovém večírku dojde ke zradě i vraždě a obecně na nás čeká celá řada záhad a zvratů.

Italské natáčení už běží, níže si můžete prohlédnout prvních pár paparazzi fotek. Zatímco „jednička“ šla do kin, pokračování bude uvedeno celosvětově na streamovací platformě Amazon Prime Video.

Titulní foto je ilustrační, z první Nebezpečné laskavosti

Zdroj: Deadline

Galerie: 3

Nebezpečná laskavost: Hravý thriller chystá pokračování | Fandíme filmu Nebezpečná laskavost: Hravý thriller chystá pokračování | Fandíme filmu Nebezpečná laskavost: Hravý thriller chystá pokračování | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest