Nezvratný osud 6: Víme, kdo umře tentokrát

Nezvratný osud 6: Víme, kdo umře tentokrát | Fandíme filmu
New Line Cinema
Zobrazit další 2 obrázky
Natáčení Final Destination: Bloodlines je v plném proudu, známe obsazení.

Dlouho se natáčení Nezvratného osudu 6 (Final Destination: Bloodlines) odkládalo, a pak to šlo ráz na ráz. V kanadském Vancouveru se začalo točit začátkem března a teď už se produkce chýlí ke konci. Dole v galerii najdete pár fotek ze zákulisí, ale především už hororové pokračování odhalilo obsazení.

V hlavních rolích vystupují Brec Bassinger (Stargirl), Teo Briones (Chucky) a Kaitlyn Santa Juana (dosud hlavně divadelní herečka). Ty doplňují Richard Harmon (Prvních 100), Anna Lore (Gotham Knights) a Owen Patrick Joyner (Julie and the Phantoms). A obsazení uzavírají Max Lloyd-Jones (The Book of Boba Fett), Rya Kihlstedt (Obi Wan Kenobi) a Tinpo Lee (The Manor).

Stále nevíme, o čem bude film pojednávat, nicméně hororový magazín Bloody Disgusting loni tvrdil, že se Tony Todd má vrátit jako William Bludworth, tajuplný provozovatel pohřebního ústavu, jenž vystoupil ve druhém a pátém dílu série. Údajně bychom se měli dočkat flashbacků do jeho dětství a víc se dozvědět o tom, jak je napojený na smrt. Protagonisty příběhu potom mají být záchranáři.

Námět šestky připravil Jon Watts, scénář napsali Lori Evans Taylor a Guy Busick, režírují Zach Lipovsky a Adam B. Stein. Film má být uveden do kin v příštím roce.

Série Nezvratný osud začala v roce 2000. První snímek pojednával o skupině přátel, kteří díky věštecké vizi jednoho z nich uniknou jisté smrti. Jak už ale napovídá název, osudu prostě neutečete, a tak se všichni postupně dostávají do stále nebezpečnějších a nebezpečnějších situací, které se snaží napravit předchozí „chybu“ v přirozeném řádu věcí. To ústí v celou řadu extrémně vynalézavých smrtících „nehod“, jakých se následně fanoušci mohli nabažit ještě ve čtyřech pokračováních.

Titulní foto: Zach Lipovsky

Zdroje: The Hollywood Reporter, Bloody Disgusting, Zach Lipovsky, Brec Bassinger, Kaitlyn Santa Juana

Galerie: 3

Nezvratný osud 6: Víme, kdo umře tentokrát | Fandíme filmu Nezvratný osud 6: Víme, kdo umře tentokrát | Fandíme filmu Nezvratný osud 6: Víme, kdo umře tentokrát | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest