Joker 2: První krátký teaser zveřejněn

Joker 2: První krátký teaser zveřejněn | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 1 obrázek
Pokračování bude mládeži nepřístupné, Joker zřejmě odhodí veškeré oblečení.

V americkém Las Vegas se pořádá Cinemacon, velká výstava filmového průmyslu, kde mimo jiného velká studia představují provozovatelům kin a novinářům své chystané novinky. V noci na zítřek bude mít svou přednášku studio Warner Bros. a už nějakou dobu je známo, že během přednášky bude zveřejněný první trailer filmu Joker: Folie à Deux, tedy pokračování veleúspěšného Jokera z roku 2019.

Momentálně se dozvídáme, že trailer bude přesně zveřejněný 10. dubna ve 3:30 našeho času, takže se ráno stavte tady na webu a trailer na vás bude čekat. Zatím je tu první, asi půlminutový teaser. Ten se skládá z jediného záběru. V tom Arthur Fleck (Joaquin Phoenix) stojí na dvoře ústavu Arkham, kde byl na konci prvního snímku internovaný. Kolem je plot s ostnatým drátem, v pozadí stojí zřízenec a Arthur je připoutaný na jakési „vodítko“, které limituje jeho pohyb. Jinak je na dvorku pouze holá zem a ošuntělá lavička. Na Arthura padají proudy deště a není tak docela zřejmé, co přesně se děje. Zda byl na dvůr vyslaný personálem ústavu, nebo je v dešti dobrovolně. A zda v jeho smíchu převažuje sebelítost nebo nezúčastněné pochechtávání člověka, kterému už je nepohodlí těla naprosto jedno…

Dle očekávání bylo také potvrzeno, že stejně jako první film bude i pokračování mládeži nepřístupné. Americká ratingová komise udělila známku „R“ (mladším 18 let přístupné pouze v doprovodu dospělé osoby) a to za „silné násilí, neslušné vyjadřování po celou dobu filmu, několik sexuálních výjevů a krátce vyobrazenou úplnou nahotu“. Bez šatů bychom samozřejmě mohli vidět naprosto kohokoliv, ale asi by nepřekvapilo, kdyby během svého běsnění skončil zcela nahý sám Joker. Ať už z vlastního rozhodnutí, nebo rozhodnutím zřízenců ústavu Arkham.

Joker: Folie à Deux má být muzikálem. Děj má být zasazený do prostředí ústavu Arkham, kde je Arthur Fleck zavřený. Zřejmě právě tam potká Harley Quinn, jež v komiksech vystupuje jako jeho doktorka, kterou Joker postupně manipuluje, týrá a má s ní pokřivený milostný vztah. Scénář filmu píše Todd Phillips, který pokračování zrežíruje, stejně jako první film. Joaquin Phoenix se vrací v hlavní roli. Harley Quinn hraje Lady Gaga, vrací se Zazie Beetz jako Sophie Dumond. Do nové role byli obsazení Brendan Gleeson, Catherine Keener, Harry Lawtey a Jacob Lofland. Podtitul snímku je medicínský termín, kterým se označuje „sdílenou psychózu“, tedy psychiatrický syndrom, při němž se bludy přenášejí z jednoho člověka na druhého. Datum premiéry je stanoveno na 3. října 2024.

Podklady a foto: Warner Bros

Galerie: 2

Joker 2: První krátký teaser zveřejněn | Fandíme filmu Joker 2: První krátký teaser zveřejněn | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest