Superman: Nová záporačka na prvních fotkách

Superman: Nová záporačka na prvních fotkách | Fandíme filmu
DC Studios / James Gunn
Zobrazit další 3 obrázky
Další fotky ukazují místo, kde stojí filmová Pevnost osamění – Supermanova mrazivá základna v Arktidě.

Na přelomu února a března začalo natáčení nového Supermana, který se nakonec bude jmenovat právě takhle jednoduše. Podtitul „Legacy“ byl škrtnutý. Ze všeho nejdřív se štáb vydal natáčet na pár dní do Norska, konkrétně na Špicberky, aby zde točil scény Supermanovy Pevnosti osamění. To je v komiksech Supermanovo útočiště, místo, které odkazuje k jeho kryptonským kořenům a obvykle je umístěné v Arktidě.

Režisér James Gunn z místa sdílel pár fotek, které najdete dole v galerii. Z dosavadních útržků informací to vypadá, že na místě potenciálně natáčeli Nicholas Hoult (Lex Luthor) a Sara Sampaio (Luthorova asistentka). S jistotou na Špicberkách byli David Corenswet, alias Superman, a Maria Gariela de Faria.

Ta ve filmu hraje postavu jménem The Engineer, což je členka týmu The Authority, jenž by sice měl stát na straně hodných hochů, ale pro své nekompromisní metody často napáchá víc škody než užitku. Když byla postava prvně obsazena, média o ní hovořila jako o záporačce, režisér Gunn záhy naznačil, že je postava možná trochu mnohotvárnější. Každopádně, právě Maria Gabriela de Faria byla vyfocena v kostýmu The Engineer, když se štáb z Norska přesunul do americké Atlanty, kde se bude točit většina snímku. Níže si ji můžete fotky z Atlanty prohlédnout.

Nový film bude zaměřený na Supermanovu snahu vybalancovat své kryptonské kořeny s pozemskou výchovou. Kal-El je zosobněním pravdy, spravedlnosti a amerického přístupu k životu. Je ztělesněním laskavosti v čase, kdy má svět pocit, že je laskavost staromódní. Je to idealistický kluk z farmy, jehož největší slabinou je, že by nedokázal ublížit živé duši. Snímek bude volně inspirovaný duchem komiksové série All-Star Superman. Scénář napsal a režíruje James Gunn. V hlavních rolích vystupují Rachel Brosnahan a David Corenswet. Nicholas Hoult představuje Lexe Luthora. Dále hrají Isabela Merced, Nathan Fillion, Anthony Carrigan, Skyler Gisondo, Sean Gunn, María Gabriela de Faría, Wendell Pierce a Edi Gathegi. Datum české premiéry je stanoveno na 10. července 2025.

Foto: James Gunn / DC Films

Zdroje: James Gunn I, II, DC Film News, Polar X, VG, Daniel Richtman

Galerie: 4

Superman: Nová záporačka na prvních fotkách | Fandíme filmu Superman: Nová záporačka na prvních fotkách | Fandíme filmu Superman: Nová záporačka na prvních fotkách | Fandíme filmu Superman: Nová záporačka na prvních fotkách | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest