Superman obsadil další klasickou postavu

Superman obsadil další klasickou postavu | Fandíme filmu
Amazon Prime Video
Představitelé Lois Lane, Supermana a Lexe Luthera spolu šaškují v zákulisí.

Nový film o muži s eskem na prsou oznámil, že se nakonec bude jmenovat jednoduše Superman a prásknul první klapkou. Se startem natáčení je třeba doladit obsazení, v němž už zřejmě chybí jen posledních pár výraznějších figur. Jmenovitě jsou to Clarkovi rodiče a šéfredaktor Daily Planet, Perry White.

Do role Perryho byl teď obsazený Wendell Pierce, kterého můžete znát ze seriálů Jack Ryan, Kravaťáci, Ray Donovan, Treme nebo The Wire - Špína Baltimoru. Pierce nejrůznější šéfy představuje docela často, takže role nadřízeného a mentora pro Clarka a Lois mu určitě půjde. V minulosti postavu ztvárnila řada výrazných herců, jako Frank Langella, Laurence Fishburne nebo Michael McKean, které teď Wendell doplní.

A pak je tu ještě jako bonus zákulisní video s Rachel Brosnahan, Davidem Corenswetem a Nicholasem Houltem:

Nový film bude zaměřený na Supermanovu snahu vybalancovat své kryptonské kořeny s pozemskou výchovou. Kal-El je zosobněním pravdy, spravedlnosti a amerického přístupu k životu. Je ztělesněním laskavosti v čase, kdy má svět pocit, že je laskavost staromódní. Je to idealistický kluk z farmy, jehož největší slabinou je, že by nedokázal ublížit živé duši. Snímek bude volně inspirovaný duchem komiksové série All-Star Superman. Scénář napsal a režíruje James Gunn. V hlavních rolích vystupují Rachel Brosnahan a David Corenswet. Nicholas Hoult představuje Lexe Luthora. Dále hrají Isabela Merced, Nathan Fillion, Anthony Carrigan, María Gabriela de Faría, Skyler Gisondo a Edi Gathegi. Datum české premiéry je stanoveno na 10. července 2025.

Titulní foto: Wendell Pierce v seriálu Jack Ryan

Zdroj: The Hollywood Reporter

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest