99 Homes: Andrew Garfield a duše realitní bubliny

99 Homes: Andrew Garfield a duše realitní bubliny | Fandíme filmu
Andrew Garfield a Michael Shannon nás vezmou do epicentra rozbušky, která pomáhala odstartovat aktuální světovou finanční krizi.

Dnes si představíme na první pohled nenápadný indie počin. Americký režisér a scenárista íránského původu, Ramin Bahrani (Man Push Cart), pracuje na filmu s názvem 99 Homes. Do hlavní role, filmu z realitního prostředí, obsadil nenápadného a poslední dobou velmi úspěšného Andrewa Garfielda (Amazing Spider-Man), jehož protihráčem bude záporák ze Supermana, Michael Shannon.

Andrew na začátku filmu ztratí svůj dům kvůli nesplácení hypotéky. V zoufalství z nastalé situace si najde práci u realitního makléře, který shodou okolností stojí za neštěstím, které ho potkalo. Náš hrdina se v nové práci brzy „zabydlí“ a do krve mu brzo přejdou i špinavé praktiky jeho šéfa, kterému dokonce pomůže se zpronevěřením peněz vládě. Starosti o peníze jsou rázem pryč, ale ke slovu se dostávají výčitky svědomí.

Syrový pohled na americkou realitní bublinu  z pohledu těch kteří se na ni podíleli, je velice dobrý námět. Myslím, že příští léto by film mohl být černým koněm, snad nejen příští festivalové, filmové sezóny.

Zdroj: THR

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest