Ostrov doktora Moreau čeká další zpracování

Ostrov doktora Moreau čeká další zpracování | Fandíme filmu
Přinese jej Leonardo DiCaprio.

Ostrov doktora Moreau, jedno z nejslavnějších děl spisovatele Herberta G. Wellse, se dočká dalšího zfilmování. Zájem o tuto látku nedávno projevilo studio Warner Bros., které v současné době plánuje remake. K projektu se navíc přidal herec Leonardo DiCaprio spolu se svou společností Appian Way. O sepsání scénáře na motivy slavného románu se postarají Lee Shipman a Brian McGreevy (tvůrci hororové televizní série Hemlock Grove).

Děj románu vypráví o tajuplném ostrově, na kterém vědec doktor Moreau provádí výzkum. Edward Prendick, jehož loď v blízkosti ostrova ztroskotá, se brzy seznamuje s doktorovým dílem, bytostmi, které jsou z poloviny zvířaty a z poloviny lidmi.

Román se v minulosti dočkal již několika filmových adaptací. Ta poslední z roku 1996 nesklidila moc diváckých ovací, a to i přesto, že zde hlavní role ztvárnili Marlon Brando či Val Kilmer.

Dosud nebyly zveřejněny žádné informace ohledně obsazení, nabízí se ale otázka, jestli snad sám DiCaprio nemá zájem o ztvárnění jedné z postav? Která by to dle vás měla být?

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest