Red Right Hand: Orlando Bloom zabíjí, aby ochránil rodinu

Red Right Hand: Orlando Bloom zabíjí, aby ochránil rodinu | Fandíme filmu
Magnolia Pictures
Zobrazit dalších 6 obrázků
Zaplést se s mafií se nevyplácí. Naštěstí je „Legolas“ ochotný pro Boha a bližní vraždit. Pusťte si trailer.

Orlando Bloom bude pro některé už navždy Legolas. Také je to Will Turner z Pirátů z Karibiku a pro místní fanoušky také jeden ze zahraničních herců, co žili zdánlivě spokojeným životem v Česku - Bloom tu několik let natáčel seriál Carnival Row. Kdybyste tohohle Brita jak poleno chtěli vidět jako venkovského Američana v klasické akční kriminálce, máte teď příležitost.

V novince Red Right Hand hraje Orlando Cashe, který se na svou pofidérní minulost snaží navázat tichým a počestným životem. Jeho prioritou se stala neteř Savannah, jež nedávno přišla o svou mámu. Právě kvůli ní se nakonec Cash nechá přesvědčit k tomu, aby ještě jednou vstoupil do služeb místní mafiánské kmotry Big Cat, která nad městečkem v Appalačském pohoří vládne tvrdou rukou. Cash záhy zjišťuje, že pro rodinu a Boha je ochotný i zabíjet a začíná noční můra při které se smazávají hranice mezi dobrem a zlem.

Trailer jasně signalizuje, že Red Right Hand je ta nejtuctovější kriminální akce, které polibek smrti dávají přehnané přízvuky, s nimiž herci mluví. Největší průšvih je to asi u Andie MacDowell v roli Big Cat, která obecně přehrává jako divá. Kdo ví, možná už od začátku viděla, že netočí žádnou zásadní filmařinu a chtěla si natáčení alespoň užít. Samozřejmě je možné, že je trailer akorát špatně střižený a film jako takový bude povedený, ale zatím Red Right Hand vypadá jako lacinější verze seriálu Ozark, ve které se hutná práce s charaktery nahradila větším počtem přestřelek.

Snímek zrežírovali Eshom Nelms a Ian Nelms, kteří dříve natočili kupříkladu Tlusťocha s Melem Gibsonem. V dalších rolích vedle Blooma a MacDowell vystupují Scott Haze, Garret Dillahunt, Mo McRae a Brian Geraghty. Na VOD snímek dorazí 23. února. Pusťte si trailer a mrkněte na fotky.

Podklady a foto: Magnolia Pictures

Galerie: 7

Red Right Hand: Orlando Bloom zabíjí, aby ochránil rodinu | Fandíme filmu Red Right Hand: Orlando Bloom zabíjí, aby ochránil rodinu | Fandíme filmu Red Right Hand: Orlando Bloom zabíjí, aby ochránil rodinu | Fandíme filmu Red Right Hand: Orlando Bloom zabíjí, aby ochránil rodinu | Fandíme filmu Red Right Hand: Orlando Bloom zabíjí, aby ochránil rodinu | Fandíme filmu Red Right Hand: Orlando Bloom zabíjí, aby ochránil rodinu | Fandíme filmu Red Right Hand: Orlando Bloom zabíjí, aby ochránil rodinu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest