Air Force One Down: Agentka první den v práci bojuje s teroristy

Air Force One Down: Agentka první den v práci bojuje s teroristy | Fandíme filmu
Paramount
Zobrazit další 3 obrázky
Trailer vás blíže seznámí s akční novinkou, kde Katherine McNamara musí zachránit prezidenta a svět.

Série „Has Fallen“ bude mít další další pokračování. Znovu se vrátí Mike Banning (Gerard Butler), kterého známe od dob Pádu Bílého domu. Mike jako člen Tajné služby Spojených států zachraňoval prezidenta nebo USA. Pokud vám přesně tenhle typ zábavy zábavy chybí a nemůžete se dočkat dalšího Butlera, zkuste levnou náhražku, kterou nabízí Air Force One Down.

I tady je hlavní hrdinkou agentka z Tajné služby Spojených států, která projde pořádným zátěžovým testem, když se hned během prvního nasazení musí potýkat s teroristy, kteří unesli Air Force One. Útočníci jsou odhodlaní překazit důležitou energetickou dohodu, která má být záhy uzavřena. Život prezidenta je v nebezpečí a hrozí globální krize. Schopnosti agentky Allison Miles budou napnuté k prasknutí, protože pokud se jí hrozbu nepodaří zastavit, mohlo by to znamenat zásadní zvrat v chodu celého světa.

Allison hraje Katherine McNamara (Lovci stínů: Nástroje smrti, Arrow, Flash, Walker: Independence). Dále hrají Ian Bohen, Anthony Michael Hall, Dascha Polanco a Rade Serbedzija. Snímek natočil James Bamford, který po většinu kariéry točil epizody pro seriál Arrow. Na první pohled nás nečeká žádná akční extra třída, ale pusťte si trailer a budete mít bližší představu o tom, zda Air Force One Down bude pro vás. Na VOD snímek dorazí 13. února.

Podklady a foto: Paramount

Galerie: 4

Air Force One Down: Agentka první den v práci bojuje s teroristy | Fandíme filmu Air Force One Down: Agentka první den v práci bojuje s teroristy | Fandíme filmu Air Force One Down: Agentka první den v práci bojuje s teroristy | Fandíme filmu Air Force One Down: Agentka první den v práci bojuje s teroristy | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest