Self Reliance: V bláznivé komedii se rozjíždí vražedná soutěž o milion

Self Reliance: V bláznivé komedii se rozjíždí vražedná soutěž o milion | Fandíme filmu
Hulu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Když hrdina vydrží, aby ho měsíc nezabili, dostane pohádkovou výhru. Pusťte si trailer, seznamte se.

Do online distribuce byl uvedený snímek Self Reliance. V zámoří byl snímek zpřístupněný na Hulu, takže je teoreticky šance, že se u nás jednou dočkáme na Disney+, kde Hulu obsah bývá součástí stejného balíčku. Film šel na stream po loňském festivalovém nasazení, kde si recenzenti výsledek celkem pochvalovali.

Hlavním hrdinou Self Reliance je samotář Tommy. Ten obdrží pozvánku do hry, v níž může získat milion dolarů. Aby toho docílil, musí přechytračit lovce, kteří se jej snaží zabít. Přijde na to, že na něj lovci mohou útočit pouze tehdy, pokud je úplně sám. Potíž je v tom, že nikdo z jeho příbuzných a přátel nevěří, že je hra skutečná. Začíná tedy zoufalá snaha najít parťáka.

Tommyho hraje Jake Johnson, pro něhož je zároveň film jeho režijním celovečerním debutem. Jake prorazil díky seriálu Nová holka, dále vystupoval v seriálu Minx a v řadě vedlejších rolí celovečerních filmů, jako jsou Jurský svět, Mumie či Spider-Man: Paralelní světy. V recenzích zaznívá, že právě jeho autorská nezkušenost je na výsledku patrná a všechny situace nevyznějí tak, jak asi bylo při natáčení zamýšleno. Zároveň je ale dobře hodnocená zábavnost snímku, mazaná zápletka a Johsnon a Anna Kendrick ve dvou nejvýraznějších rolích.

Krom ústřední dvojky ve filmu hrají také Natalie Morales, Andy Samberg, GaTa, Emily Hampshire, Mary Holland, Boban Marjanović, Christopher Lloyd a Wayne Brady. Self Reliance produkovala skupina Lonely Island Andyho Samberga. Pusťte si trailer a koukněte do galerie na fotky.

Podklady a foto: Hulu

Galerie: 7

Self Reliance: V bláznivé komedii se rozjíždí vražedná soutěž o milion | Fandíme filmu Self Reliance: V bláznivé komedii se rozjíždí vražedná soutěž o milion | Fandíme filmu Self Reliance: V bláznivé komedii se rozjíždí vražedná soutěž o milion | Fandíme filmu Self Reliance: V bláznivé komedii se rozjíždí vražedná soutěž o milion | Fandíme filmu Self Reliance: V bláznivé komedii se rozjíždí vražedná soutěž o milion | Fandíme filmu Self Reliance: V bláznivé komedii se rozjíždí vražedná soutěž o milion | Fandíme filmu Self Reliance: V bláznivé komedii se rozjíždí vražedná soutěž o milion | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest