Baghead: Freya Allan ze Zaklínače vs. hororový bubák

Baghead: Freya Allan ze Zaklínače vs. hororový bubák | Fandíme filmu
Studio Canal
Zobrazit dalších 7 obrázků
V nové hororu se monstrum s pytlem přes hlavu dokáže měnit v zesnulé. Pusťte si trailer.

Dvaadvacetiletá Freya Allan se zatím nejvíc proslavila rolí Ciri v seriálovém Zaklínači. Krom toho nakoukla do seriálu Třetí den, do seriálové Války světů a mihla se ve filmu Výbušnej koktejl. Do budoucna může její kariéru výrazně posunout Království Planeta opic.

Už teď se představila v novém hororu Baghead, který od přelomu roku vstupuje na jednotlivých mezinárodních trzích do kin. Podtitul filmu zní „Promluv se zesnulými, zaplať cenu“ a nápadně se podobá loňskému nezávislému hitu Mluv se mnou. V loňském snímku teenageři prostřednictvím mumifikované ruky hovořili s mrtvými. Když to přepískli, dralo se zlo na svět. V novince Baghead se kontakt se záhrobím navazuje stažením pytle z hlavy bubáka, který žije ve sklepě staré hospody. Určitě však nejde o vykradačku Mluv se mnou, protože Baghead vychází z krátkého filmu, jenž byl uvedený už v roce 2017.

V celovečerním zpracování hrdinka Iris podědí po svém odloučeném otci starou, ošuntělou hospodu. Jakmile podepíše dědickou listinu, je nenávratně propojena se strašidelnou bytostí, která žije ve sklepě: „Pytlohlavem“. Pytlohlav je stvoření, které mění podobu a dokáže se proměnit v zesnulé. Otec kasíroval zoufalé pozůstalé, kteří ještě jednou toužili promluvit s nebožtíky. Kvůli tomu přichází do hospody také Neil, který nedávno ztratil manželku. Když Iris vidí, že je Neil za setkání s nebožkou ochotný zaplatit 2000 dolarů, je v pokušení začít temné stvoření zneužívat, stejně jako to dělal její otec. Záhy však zjišťuje, že pokud někdo stráví se zesnulým déle než dvě minuty, má to strašlivé následky. Spolu s nejlepší kamarádkou Katie musí přijít na to, jak Pytlohlava zničit dřív, než on zničí je.

Katie ztvárnila Ruby Barker, Neila Jeremy Irvine. Irisina otce Peter Mullan. Dále hrají Saffron Burrows, Julika Jenkins a Ned Dennehy. Baghead zrežíroval Alberto Corredor, autor původního kraťasu. Pod scénářem jsou podepsaní Christina Pamies, Bryce McGuire a Lorcan Reilly. Zatím nevíme, kdy by mohl být snímek k vidění u nás. Pusťte si trailer a koukněte do galerie na fotky.

Podklady a foto: Studio Canal

Galerie: 8

Baghead: Freya Allan ze Zaklínače vs. hororový bubák | Fandíme filmu Baghead: Freya Allan ze Zaklínače vs. hororový bubák | Fandíme filmu Baghead: Freya Allan ze Zaklínače vs. hororový bubák | Fandíme filmu Baghead: Freya Allan ze Zaklínače vs. hororový bubák | Fandíme filmu Baghead: Freya Allan ze Zaklínače vs. hororový bubák | Fandíme filmu Baghead: Freya Allan ze Zaklínače vs. hororový bubák | Fandíme filmu Baghead: Freya Allan ze Zaklínače vs. hororový bubák | Fandíme filmu Baghead: Freya Allan ze Zaklínače vs. hororový bubák | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest