Rebel Moon: První trailer pro chystanou 2. část

Rebel Moon: První trailer pro chystanou 2. část | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 4 obrázky
Velká vesmírná sci-fi režiséra Zacka Snydera pokračuje, pusťte si první upoutávku.

Netflix zveřejnil sci-fi Rebel Moon: První část – Zrozená z ohně a nedopadlo to ani trochu dobře. Že bude mít film mizerná recenze se dalo čekat, protože kritici už delší dobu nejsou na styl režiséra Zacka Snydera příliš zvědaví. Tentokrát jsou ale slabé i ohlasy běžných diváků.

To nic nemění na tom, že se blíží druhá část, pojmenovaná Rebel Moon: Druhá část – Jizvonoška (Rebel Moon — Part Two: The Scargiver), protože se oba snímky točily dopředu, než bylo zřejmé, jak bude přijatý ten první. Teď je tu první trailer, který začíná jako sci-fi adaptace Sedmi samurajů / Sedmi statečných: Vesmírní rolníci se připravují na blížící se nepřátelskou armádu. Proč je vesmírné lodě zkrátka nevybombardují z oběžné dráhy, se v ukázce neřeší.

Sám Snyder o dvojce říká, že je to válečný film. V úvodu se dozvíme, za co přesně rolníci bojují, co jim dodává sílu. Pak se ale naplno rozjede válečná mašinerie a bude to „zábava“. Dozvíme se, proč přesně má film podtitul Jizvonoška, což je přezdívka hlavní hrdinky Kory (Sofia Boutella), která je také navázané na její vztah s princeznou Issou, jež podle legend měla být nadějí pro budoucnost rozdělené vesmírné říše. Na diváky čeká odhalení skutečného osudu královské rodiny a víc o zločinech, které spáchala Kora.

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 5

Rebel Moon: První trailer pro chystanou 2. část | Fandíme filmu Rebel Moon: První trailer pro chystanou 2. část | Fandíme filmu Rebel Moon: První trailer pro chystanou 2. část | Fandíme filmu Rebel Moon: První trailer pro chystanou 2. část | Fandíme filmu Rebel Moon: První trailer pro chystanou 2. část | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest