Rebel Moon: Zack Snyder začal točit svou sci-fi, první fotky jsou tu

Rebel Moon: Zack Snyder začal točit svou sci-fi, první fotky jsou tu | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 4 obrázky
Snyder nás nechává nahlédnout do své vlastní verze Star Wars.

Dnes je svátek klapek. Těch prvních. Informovali jsme vás o tom, že začalo natáčení Rychle a zběsile 10. To ale není jediný velkofilm, který dnes odstartoval svou produkci. Kamery roztočil také Zack Snyder, jenž se pustil do své vlastní space opery, do snímku Rebel Moon.

Dle dostupných informací by mělo natáčení trvat snad až do listopadu a snad by se dokonce mohly točit naráz (v těsném závěsu) hned dva díly. Spolu s oznámením začátku produkce byly rovnou zveřejněny první fotky ze zákulisí, které můžete vidět dole v galerii. Kromě kulis tam najdete také zpodobnění generála Tita, jehož ve snímku představuje Djimon Hounsou.

Děj snímku Rebel Moon je zasazený na mírumilovnou kolonii na okraji galaxie, kterou začnou ohrožovat armády tyranského regenta Balisaria. Kolonie vyšle mladou ženu s tajemnou minulostí na okolní planety, aby tam našla válečníky, kteří by byli ochotní se spolu s kolonií regentovi postavit. Hlavní roli ztvární Sofia Boutella. Dále hrají Charlie Hunnam, Jena Malone, Corey Stoll, Rupert Friend, Cary Elwes, Michiel Huisman, Alfonso Herrera, Djimon Hounsou, Doo-na Bae nebo Ray Fisher. Režíruje Zack Snyder, scénář spolu s ním napsali Shay Hatten a Kurt Johnstad. Film vzniká pro Netflix.

Foto: Netflix / Zack Snyder

Zdroje: Zack Snyder I, II

Galerie: 5

Rebel Moon: Zack Snyder začal točit svou sci-fi, první fotky jsou tu | Fandíme filmu Rebel Moon: Zack Snyder začal točit svou sci-fi, první fotky jsou tu | Fandíme filmu Rebel Moon: Zack Snyder začal točit svou sci-fi, první fotky jsou tu | Fandíme filmu Rebel Moon: Zack Snyder začal točit svou sci-fi, první fotky jsou tu | Fandíme filmu Rebel Moon: Zack Snyder začal točit svou sci-fi, první fotky jsou tu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest