Kosmonaut z Čech: První pohled na „českou“ sci-fi s Adamem Sandlerem

Kosmonaut z Čech: První pohled na „českou“ sci-fi s Adamem Sandlerem | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 2 obrázky
Netflix natáčel v Česku, podle knižní předlohy od českého autora. Jsou tu první záběry.

To co se dočtete v nadpise a podnadpise opravdu není běžné. Nestává se zrovna denně, aby anglofonní autoři natáčely filmy s českými hrdiny, od autorů českého původu. V tomhle případě to platí. Kosmonaut z Čech (Spaceman) vzniká pro Netflix, takže jej uvidí celý svět. Předlohu napsal český rodák Jaroslav Kalfař a hrdinou snímku je kosmonaut Jakub Procházka. Toho ztvárnil světoznámý Adam Sandler, v jedné ve svých serióznějších rolí.

Snímek bude uveden 1. dubna 2024 a teď je tu vůbec první teaser. Ten je pouze kratičký a sledujeme v něm Jakuba ve skafandru procházet zalesněnou krajinou. Krom toho byly zveřejněny i první fotografie, kde vidíme Sandlera také ve vesmírné lodi.

Hrdinou adaptace románu od Jaroslava Kalfaře je Jakub Procházka, český kosmonaut, který je vyslán na osmnáctiměsíční cestu k planetě Venuši, aby prozkoumal záhadný vesmírný prach. Rozpadá se mu jeho pozemský život a on sám se v pustém vesmíru cítí čím dál více osamělý. Společnost mu dělá pouze pavoukovitá mimozemská bytost, kterou nalezne ve své lodi. Vede s ní četné filozofické debaty a časem si k ní vytvoří i emocionální pouto. V hlavních rolích Adam Sandler, Carey Mulligan, Paul Dano, Isabella Rossellini, Kunal Nayyar a Sinead Phelps. Režie Johan Renck, scénář Colby Day. Datum premiéry od Netflixu je stanoveno na 1. dubna 2024.

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 3

Kosmonaut z Čech: První pohled na „českou“ sci-fi s Adamem Sandlerem | Fandíme filmu Kosmonaut z Čech: První pohled na „českou“ sci-fi s Adamem Sandlerem | Fandíme filmu Kosmonaut z Čech: První pohled na „českou“ sci-fi s Adamem Sandlerem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest