The Cowboys: Tommy Lee Jones režíruje western

The Cowboys: Tommy Lee Jones režíruje western | Fandíme filmu
Tommy Lee Jones obvykle hraje, tentokrát jako režisér zremakuje zapadlý film ze závěru kariéry Johna Waynea.

Držitel Oscara Tommy Lee Jones (trilogie Muži v černém, Uprchlík) se ve svém pokročilém věku snaží věnovat i režírování. Na režisérské stoličce aktuálně dokončuje drama The Homesman, ke kterému si také napsal scénář a hraje i jednu z hlavních rolí. Už nyní je ovšem jasné, kam bude směřovat jeho další režisérký a scénáristický zářez. Nepůjde o nic jiného, než o remake westernu s Johnem Waynem z roku 1972, The Cowboys (Malí kovbojové).

Příběh pojednává o stárnoucím rančerovi Willu Andersenovi, který potřebuje hnát svůj dobytek kvůli finančním problémům do města, ale honáci mu sdělí, že dávají výpověď, protože se doslechli o zlatě, které bylo nedaleko nalezeno. Ovšem v dané situace je vyloučené, aby najal nové honáky a tak se na doporučení svého přítele vydává do místní školy a najme si skupinu chlapců. Ti jsou nuceni při hnaní dobytka podstupovat psychicky i fyzicky náročné situace, které z nich postupně udělají skutečné kovboje.

Tommy Lee Jones sice ještě neví, zda-li bude také hrát jednu z rolí (a že by mu ta hlavní určitě seděla), nicméně si pohrává s myšlenkou, že by si herecký veterán Bruce Dern (Poslední zůstává, Lidé z předměstí) zahrál i v remaku, jako odkaz na svou původní roli, kterou měl v původním filmu jako vůdce gangu. Uvidíme s čím se pan režisér dál vytasí, více informací zatím není známo.

Zdroje: Screen Rant, Empire

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest