Úsměv 2: Pokračování znepokojivého hororu obsadilo hlavní roli

Úsměv 2: Pokračování znepokojivého hororu obsadilo hlavní roli | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit další 1 obrázek
Disneyho princezna se stěhuje do světa hororu.

Během letošního roku jsme postupně dostávali zprávy o tom, že je v přípravě Úsměv 2 (Smile 2) pokračování hororu, kde lidi zabíjí strašlivá kletba, jejíž oběti těsně před smrtí nakazí další a začnou stahovat obličej do děsivě křečovitého úsměvu.

Teď pokračování obsadilo hlavní roli. Podle informací serveru Deadline do ní produkce testovala celou řadu nadějných hereček. Roli nakonec nicméně získala už poměrně zkušená Naomi Scott. Tu zatím nejvíc proslavila role Jasmíny v hraném Aladinovi, ale vidět jste ji mohli také v nových Charlieho andílcích, nových Power Rangers nebo v seriálu Anatomie skandálu. Není známo, koho bude v Úsměvu 2 představovat.

První snímek pojednával o nadpřirozené kletbě, jež přeskakuje z jedné oběti na druhou. Navenek se „nákaza“ projevuje děsivým úsměvem prokletého. Skrz kontakt s osobou s křečovitým šklebem ve tváři se přenáší plíživé zlo dál. Každá další oběť začíná vidět děsivé vize a je jen otázkou času, než předá zlo zase dál a zemře. Jako režisér a scenárista se vrací Parker Finn, který dříve uváděl, že by rád blíže prozkoumal mytologii svého strašidelného světa, aniž by přitom zlo zbavil závoje tajemna. Klíčovými tématy mají dál být zármutek a trauma. Datum premiéry je stanoveno na 18. října 2024.

Titulní foto je ilustrační, první Úsměv

Zdroj: Deadline

Galerie: 2

Úsměv 2: Pokračování znepokojivého hororu obsadilo hlavní roli | Fandíme filmu Úsměv 2: Pokračování znepokojivého hororu obsadilo hlavní roli | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest