Úsměv 2: Hororové pokračování ohlásilo datum premiéry

Úsměv 2: Hororové pokračování ohlásilo datum premiéry | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit další 3 obrázky
Rozšklebená tvář zla nás bude opět budit ze sna.

Hollywood zřejmě věří, že se mu nakonec aktuální velkou stávku podaří vyřešit, protože studio Paramount právě oznámilo datum premiéry pro pokračování svého hororového hitu. Úsměv 2 (Smile 2) má dorazit do kin 18. října 2024. U nás bychom se tím pádem mohli dočkat o jeden den dříve, protože v českých kinech novinky uvádím ve čtvrtek, nikoliv v pátek.

Úsměv je příběhem jednoznačného úspěchu. Horor s minimálním rozpočtem měl jít původně rovnou na stream. Nakonec byl ale nasazený do kin, kde dokázal utržit parádních 217 milionů dolarů. Záhy byla oznámena příprava pokračování a teď tedy máme datum premiéry.

První snímek pojednával o nadpřirozené kletbě, jež přeskakuje z jedné oběti na druhou, podobně jako třeba v Kruhu. Navenek se „nákaza“ projevuje děsivým úsměvem prokletého. Skrz kontakt s osobou s křečovitým šklebem ve tváři se přenáší plíživé zlo dál. Každá další oběť začíná vidět děsivé vize a je jen otázkou času, než předá zlo zase dál a zemře. Jako režisér se vrací Parker Finn, který dříve uváděl, že by rád blíže prozkoumal mytologii svého strašidelného světa, aniž by přitom zlo zbavil závoje tajemna. Klíčovými tématy mají dál být zármutek a trauma. V závěru prvního snímku se kletba přenesla na Joela (Kyle Gallner), avšak nutně to neznamená, že další film musí nutně pojednávat právě o něm.

Foto: První Úsměv

Zdroj: Deadline

Galerie: 4

Úsměv 2: Hororové pokračování ohlásilo datum premiéry | Fandíme filmu Úsměv 2: Hororové pokračování ohlásilo datum premiéry | Fandíme filmu Úsměv 2: Hororové pokračování ohlásilo datum premiéry | Fandíme filmu Úsměv 2: Hororové pokračování ohlásilo datum premiéry | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest