Gone Girl: Fincherova novinka nabírá obsazení

Gone Girl: Fincherova novinka nabírá obsazení | Fandíme filmu
Kromě Bena Afflecka a Rosamund Pike si ve filmu zahrají i Tyler Perry a Neil Patrick Harris.

Nový film Davida Finchera, adaptace psychologického thrilleru Gone Girl od autorky Gillian Flynn, který se začne natáčet letos na podzim, pomalu ale jistě nabírá herecké obsazení. Jak už jsme vás informovali dříve, hlavní mužské role se ujme Ben "Batman" Affleck. Ztvární Nicka Dunneho, muže, jemuž na páté výročí svatby zmizí za záhadných okolností manželka. I když to zpočátku vypadá, že Nick se zmizením své ženy Amy nemá nic společného, v průběhu vyšetřování začne čím dál více stop vést právě k němu. Zmizelou Amy Dunne si zahraje herečka Rosamund Pike (Jack Reacher: Poslední výstřel).

Kromě ústředního dua byly nedávno obsazeny i některé vedlejší role. Advokáta Tannera Bolta, jenž Nicka zastupuje, si zahraje Tyler Perry. Herec, známý především díky vystupování ve vlastních černošských komediích, si prý Finchera získal svou rolí ve filmu Vražedná hra. Obsazení Perryho je poměrně velkým překvapením, protože se jedná o herce, který o slušnou roli zatím nezavadil ani pohledem. Nezbývá než doufat, že tvůrci v něm vidí něco, co ostatní doposud nepostřehli. Mluvíme tady koneckonců o režisérovi, pod jehož vedením herci pravidelně získávají nominace na Oscara.

Dalším známým jménem spojeným s filmem je Neil Patrick Harris. Zahraje si Desiho Collinse, dávného ex-přítele Amy, který je svou bývalou láskou stále posedlý. Ostatní jména už jsou spíše neznámá. Kim Dickens (Zrození šampióna) a Patrick Fugit (Na pokraji slávy) si zahrají detektivní dvojici, jež zmizení vyšetřuje. Herečka Carrie Coon (The Playboy Club) propůjčí svou tvář postavě Margo, Nickově sestře - dvojčeti, a David Clennon (Věc) ztvární otce zmizelé ženy.

Zdroje: Deadline, Deadline II

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest