Trollové 3: Další várka animovaných zpívánek dorazila

Trollové 3: Další várka animovaných zpívánek dorazila | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit dalších 8 obrázků
NSYNC se po letech dali opět dohromady, aby nahráli písničku pro animák, který se začíná promítat v našich kinech.

Někteří z nás možná tak úplně nechápou, jak se zářivě barevným pajdulákům mohlo podařit uspět, ale to vůbec nevadí. Své publikum si Trollové našli. Vliv určitě měl retro popík, který na filmy lákal rodiče, a děti nejspíš okouzlily právě ty jedovatě svítivé barvičky. Každopádně dosavadní dva díly měly až překvapivě slušné recenze (oba snímky dostávaly od kritiků průměrné známky kolem 6 z 10) a komerční úspěch se také dostavil. Jednička byla vyloženým hitem, když v pokladnách kin ztrojnásobila rozpočet. A dvojka byla v jistém smyslu pokusným králíkem v časech začátků covidové pandemie, kdy hollywoodská studia zkoušela, jaká distribuční taktika bude dávat největší smysl.

Teď je tu trojka, u nás uváděná jednoduše jako Trollové 3 (Trolls Band Together). Ve snímku Trollové dávají dohromady dávno rozpadlý boyband, aby zachránili uneseného bratra. Tahákem má být skutečnost, že chlapecká skupia NSYNC pro film nahrála novou píseň, svou první po 22 letech. V traileru se Trollové 3 prezentují zhruba stejně, jako ti předešlí: Je to hodně barevné (ve zvýrazňovačových tónech), ztřeštěné a zpívá se. Nejspíš sami dávno víte, jestli jsou Trollové pro vás nebo ne, ale pro jistotu přikládáme trailer.

V hlavních rolích vystupují Anna Kendrick, Justin Timberlake, Camila Cabello, Eric André, Kid Cudi, Troye Sivan, Daveed Diggs, Amy Schumer, Andrew Rannells, Zosia Mamet, RuPaul, Zooey Deschanel, Christopher Mintz-Plasse, Icona Pop nebo Kunal Nayyar . Film zrežíroval znovu Walth Dohrn, stejně jako předchozí dva díly. Do českých kin jde novinka od 16. listopadu, v dabovaném provedení. A o čem to vlastně bude? Český distributor píše:

Trollí princezna Poppy měla vždycky obrovskou slabost pro svého trochu nabručeného kámoše Větvíka. Dva roky to mezi nimi jen tak bublalo, ale teď už to začíná být vážné. Jak se ti dva sbližují a ještě více poznávají, Poppy zjistí, že Větvík před ní skrývá trochu nepříjemnou, leč velmi vzrušující životní kapitolu. Kdysi byl totiž členem populární chlapecké kapely BroZone, která se však rozpadla vinou jednoho nešťastného incidentu, kvůli němuž se zpěváci úplně rozhádali a vyrazili každý svou cestou. Jednoho z nich však jeho cesta dovedla až do zajetí dvou všehoschopných popových grázlů, kteří přišli na to, jak z něj po kapkách odčerpávat jeho pěvecký talent a využívat ho k tomu, aby oni sami ovládali hitparády a davy fanoušků. Jenže i ten největší talent se jednou vyčerpá a zajatému Floydovi pomalu dochází čas. Kámoši z kapely proto (alespoň dočasně) odhodí rozpory a vydají se na nebezpečnou záchrannou misi. Její součástí je pochopitelně i zamilovaná Poppy, která bez Větvíka nedá ani ránu, za což ji čeká odměna v podobě velmi zatroleného překvapení. Diváci, kteří vyrazí s nimi, by se měli připoutat, protože Trollové 3 jsou pořádná jízda.

Podklady a foto: Universal, Cinemart

Galerie: 9

Trollové 3: Další várka animovaných zpívánek dorazila | Fandíme filmu Trollové 3: Další várka animovaných zpívánek dorazila | Fandíme filmu Trollové 3: Další várka animovaných zpívánek dorazila | Fandíme filmu Trollové 3: Další várka animovaných zpívánek dorazila | Fandíme filmu Trollové 3: Další várka animovaných zpívánek dorazila | Fandíme filmu Trollové 3: Další várka animovaných zpívánek dorazila | Fandíme filmu Trollové 3: Další várka animovaných zpívánek dorazila | Fandíme filmu Trollové 3: Další várka animovaných zpívánek dorazila | Fandíme filmu Trollové 3: Další várka animovaných zpívánek dorazila | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest